• Uskoro Konkurs za zamenu stolarije, odustalo se od mera zaštite tavanskog prostora i izolacije fasada

  Nakon što je opština Inđija dobila saglasnost Ministarstva rudarstva i energetike nadležna Komisija je izvršila izradu Javnog konkursa za građane, a koji se odnosi na zamenu stolarije. Konkurs će biti raspisan nakon što isti potvrdi Opštinsko veće na sutrašnjoj sednici. Načelnik Odeljenja za privredu i investicije, Dragan Ibročić saopštio je medijima da Konkurs za mere […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uskoro Konkurs za zamenu stolarije, odustalo se od mera zaštite tavanskog prostora i izolacije fasada

  Nakon što je opština Inđija dobila saglasnost Ministarstva rudarstva i energetike nadležna Komisija je izvršila izradu Javnog konkursa za građane, a koji se odnosi na zamenu stolarije. Konkurs će biti raspisan nakon što isti potvrdi Opštinsko veće na sutrašnjoj sednici.

  Načelnik Odeljenja za privredu i investicije, Dragan Ibročić saopštio je medijima da Konkurs za mere kojima je predviđena zaštita tavanskog prostora kao i za radove na izolaciji neće biti raspisan. Ibročić kaže da se na Konkursa za privrednike, koji je raspisala lokalna samouprava, niko nije javio.

  Niko od ponuđača odnosno privrednih subjekata se nije pojavio za deo koji se odnosi na izolaterske radove odnosno uređenje izolacije i fasade na objektim tako da te dve mere, zaštita tavanskog prostora i zidova objekata neće biti. Biće raspisana mera za zamenu kotlova, radijatora,cevi, termostatskih ventila i solarni kolektora. Dakle za zagrevanje tople vode. – objasnio je Ibročić.

  Konkurs će trajati do kraja novembra, dodao je načelnik Odeljenja za privredu i investicije.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija