Uskoro Konkurs za zamenu stolarije, odustalo se od mera zaštite tavanskog prostora i izolacije fasada

Nakon što je opština Inđija dobila saglasnost Ministarstva rudarstva i energetike nadležna Komisija je izvršila izradu Javnog konkursa za građane, a koji se odnosi na zamenu stolarije. Konkurs će biti raspisan nakon što isti potvrdi Opštinsko veće na sutrašnjoj sednici. Načelnik Odeljenja za privredu i investicije, Dragan Ibročić saopštio je medijima da Konkurs za mere […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Uskoro Konkurs za zamenu stolarije, odustalo se od mera zaštite tavanskog prostora i izolacije fasada

Nakon što je opština Inđija dobila saglasnost Ministarstva rudarstva i energetike nadležna Komisija je izvršila izradu Javnog konkursa za građane, a koji se odnosi na zamenu stolarije. Konkurs će biti raspisan nakon što isti potvrdi Opštinsko veće na sutrašnjoj sednici.

Načelnik Odeljenja za privredu i investicije, Dragan Ibročić saopštio je medijima da Konkurs za mere kojima je predviđena zaštita tavanskog prostora kao i za radove na izolaciji neće biti raspisan. Ibročić kaže da se na Konkursa za privrednike, koji je raspisala lokalna samouprava, niko nije javio.

Niko od ponuđača odnosno privrednih subjekata se nije pojavio za deo koji se odnosi na izolaterske radove odnosno uređenje izolacije i fasade na objektim tako da te dve mere, zaštita tavanskog prostora i zidova objekata neće biti. Biće raspisana mera za zamenu kotlova, radijatora,cevi, termostatskih ventila i solarni kolektora. Dakle za zagrevanje tople vode. – objasnio je Ibročić.

Konkurs će trajati do kraja novembra, dodao je načelnik Odeljenja za privredu i investicije.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Novac za kupovinu kuće na selu za još jednu inđijsku porodicu

U Ministarstvu za brigu o selu još jedna porodica iz Inđije potpisala je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu kuće sa okućnicom za mlade bračne parove, gde su prisustvovali pomoćnik predsednika inđijske opštine Živan Živanović i direktorka Agencije za ruralni razvoj Ivana Peović-Ševrt, saopštila je lokalna samouprava.

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

Čortanovci: Meštani priželjkuju zbor građana, Savet Mesne zajednice ćuti

Čortanovčani se ne obaziru na komentar predsednika opštine Inđija da nije realno očekivati povratak železničke stanice tom selu kao i da peticija nije pokrenuta od strane meštana nego od pojedinaca koji su „protiv svega“. Zanemarivši izjave prvog čoveka Inđije pokrenuli su anketu u kojoj se meštani izjašnjavaju o održavanju zbora građana.