• Ustanovama socijalne zaštite u Vojvodini 21 milion dinara za sanaciju štete od nevremena

  Pokrajinska vlada izdvojila je 21 milion dinara ustanovama socijalne zaštite za sanaciju štete nastale tokom nevremena koje je prošle nedelje pogodilo Vojvodinu. U nevremenu su oštećenja pretrpeli objekti Gerontološkog centra „Novi Sad“, Dom „Veternik“, Gerontološki centar „Bačka Palanka“, Gerontološki centar „Vrbas“  i Gerontološki centar „Srem“ u Rumi. Oluja je oštetila delove krovova na objektima Gerontološkog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ustanovama socijalne zaštite u Vojvodini 21 milion dinara za sanaciju štete od nevremena

  Pokrajinska vlada izdvojila je 21 milion dinara ustanovama socijalne zaštite za sanaciju štete nastale tokom nevremena koje je prošle nedelje pogodilo Vojvodinu.

  U nevremenu su oštećenja pretrpeli objekti Gerontološkog centra „Novi Sad“, Dom „Veternik“, Gerontološki centar „Bačka Palanka“, Gerontološki centar „Vrbas“  i Gerontološki centar „Srem“ u Rumi.

  Oluja je oštetila delove krovova na objektima Gerontološkog centra na Limanu, Novom naselju i u Futogu, kao i na objektu Prihvatilišta. Za radove na sanaciji tih oštećenja izdvojeno je 2,7 miliona dinara.

  U Gerontološkom centru u Bačkoj Palankci oštećeni su stolarija i odžak, a za sanaciju štete obezbeđeno je sedam miliona dinara.

  Na objektu u Vrbasu oštećeni su krovni prozori i deo fasade, a na zgradi domskog smeštaja u Kucuri deo krova na pomoćnom objektu. Radovi na sanaciji objekata koštaće 3,5 miliona dinara.

  U nevremenu je na Domu „Veternik“ oštećen krov, čija će obnova koštati 7,4 miliona dinara.

  Deo krova oštećen je i na Gerontološkom centru „Srem“ u Rumi.

  Izvor: 021.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina