• Vanredna akcija davalaštva krvi u Inđiji

  Crveni krst Inđije u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine organizuje vanrednu akciju dovbrovoljnog davalaštva krvi u Inđiji. Akcija dobrovoljnog davalaštva održaće se na trgu kod pošte u subotu 13. avgusta od 9 do 12 sati, gde će dežurati transfuziomobil. –Koja god da je vaša krvna grupa nekome je potrebna da bi nastavio život […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vanredna akcija davalaštva krvi u Inđiji

  Crveni krst Inđije u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine organizuje vanrednu akciju dovbrovoljnog davalaštva krvi u Inđiji. Akcija dobrovoljnog davalaštva održaće se na trgu kod pošte u subotu 13. avgusta od 9 do 12 sati, gde će dežurati transfuziomobil.

  Koja god da je vaša krvna grupa nekome je potrebna da bi nastavio život ili se izlečio. Zato dođite na vanrednu akciju davanja krvi u subotu 13. avgusta na trgu ispred pošte u periodu između 9 i 12 časova. Jer ste humani i zdravi. – poručuju iz Crvenog krsta Inđija.

  Iz Zavoda za transfuziju Vojvodine krvi radi održavanja stabilnih zaliha pozivaju dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa da daju krv.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]