• Večeras novi skup inđinčana u znak počasti žrtvama

  Roditelji iz Inđije organizovali su se sinoć da paljenjem sveća ispred Osnovne škole „Dušan Jerković“ u Inđiji odaju počast nastradaloj deci u bedogradskoj školi „Vladislav Ribnikar“. Revoltirani zbog izostanka reakcije lokalne samouprave na ubistvo osmoro dece, organizovali su se juče da paljenjem sveća odaju počast nastradaloj deci. Oko stotinu građana Inđije sinoć oko 21 sat […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Večeras novi skup inđinčana u znak počasti žrtvama

  Roditelji iz Inđije organizovali su se sinoć da paljenjem sveća ispred Osnovne škole „Dušan Jerković“ u Inđiji odaju počast nastradaloj deci u bedogradskoj školi „Vladislav Ribnikar“.

  Revoltirani zbog izostanka reakcije lokalne samouprave na ubistvo osmoro dece, organizovali su se juče da paljenjem sveća odaju počast nastradaloj deci.

  Oko stotinu građana Inđije sinoć oko 21 sat okupilo se oko Osnovne škole „Dušan Jerković“ , među okupljenima je bilo dece. Pozivu roditelja odazvalo se četiri prosvetna radnika sa teritorije cele Inđije a predstavnika lokalne vlasti nisu se pojavili da odaju počast nastradaloj deci.

  Roditelji i večeras pozivaju građane da od 20:30 sati kod spomenika Podunavskom partizanskom odredu u centru Inđije, dođu i time odaju počast nastradaloj deci i žrvama nove tragedije koja se noćas dogodila u Mladenovcu.

  Roditelji su najavili da su obezbeđene sveće, kafa i voda i pozivaju inđončane da dođu i pokažu da se saosećaju sa bolom porodica nastradalih.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija