• Večeras otvaranje izložbe “Nemojte me dodirivati”

  Izložba slika NEMOJTE ME DODIRIVATI autora Bratislava Radovanovića iz Beograda biće otvorena večeras u 19 sati u galeriji Kuće Vojnovića. – Ulja na platnu Bratislava Radovanovića iz ciklusa NEMOJTE ME DODIRIVATI predstavljaju slojevitu strukturu različitih umetničkih nasleđa, kultura i epoha, koje umetnik na svojstven način interpretira i vešto ugrađuje u slike, deponujući u njih energiju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Večeras otvaranje izložbe “Nemojte me dodirivati”

  Izložba slika NEMOJTE ME DODIRIVATI autora Bratislava Radovanovića iz Beograda biće otvorena večeras u 19 sati u galeriji Kuće Vojnovića.

  – Ulja na platnu Bratislava Radovanovića iz ciklusa NEMOJTE ME DODIRIVATI predstavljaju slojevitu strukturu različitih umetničkih nasleđa, kultura i epoha, koje umetnik na svojstven način interpretira i vešto ugrađuje u slike, deponujući u njih energiju i istorijski nagomilano iskustvo običaja i tradicije, verovanja i življenja – navodi se između ostalog opisu izložbe.

  Izložba će biti otvorena do 7. oktobra u vremenu od 10 do 19 sati, a ulaz je slobodan.

  Bratislav Radovanović rođen je 1972. godine.
  Diplomirao je na grafičkom odseku Fakulteta umetnosti u Prištini 1997. godine u klasi profesora Zorana Jovanovića Dobrotina.
  Magistrirao je na istom fakultetu 2002. godine.
  Od 1998. do 2004. godine radio je kao asistent na Fakultetu umetnosti u Prištini.
  Član je ULUS-a od 1998. godine.
  Živi i radi u Beogradu.

  Naslovna fotografija: deo slike „Hodnik“ Bratislava Radovanovića
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura