• Većnici sutra o rebalansu budžeta ali i o Lokalnom antikorupcijskom planu

  Za sutra je zakazana 36. sednica Opštinskog veća. Na dnevnom redu naći će se, između ostalog,  predlog Odluke o rebalansu budžeta za 2021. godinu kao i predlog Odluke o komunalnim taksama.  Podsetimo,  na predlog Odeljenja za utvrđivanje i naplatu javnih prihoda opštine Inđija održana je javna rasprava o izmeni Odluke o komunalnim taksama po kojoj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Većnici sutra o rebalansu budžeta ali i o Lokalnom antikorupcijskom planu

  Za sutra je zakazana 36. sednica Opštinskog veća. Na dnevnom redu naći će se, između ostalog,  predlog Odluke o rebalansu budžeta za 2021. godinu kao i predlog Odluke o komunalnim taksama.  Podsetimo,  na predlog Odeljenja za utvrđivanje i naplatu javnih prihoda opštine Inđija održana je javna rasprava o izmeni Odluke o komunalnim taksama po kojoj će takse biti uvećane za 10 odsto u odnosu na period od 2017. godine.

  Takođe, na sednici će se razmatrati i Odluka o izradi Lokalnog plana upravlјanja otpadom na teritoriji Opštine Inđija za period 2022-2031. godine, Većnici će utvrditi i predlog Lokalnog antikorupcijskog plana opštine Inđija za period 2021. godine – 2024. godine.

  Javna rasprava o Lokalnom antikorupcijskom planu je održana početkom oktobra. Pre javne rasprave, Transparentnost Srbija je, uz podršku USAID GAI projekta, sarađivala sa radnom grupom na izradi radnog teksta LAP-a. Iako su u TS za IN Medija rekli da je saradnja bila dobra, pojedine oblasti (10 i 14) su u konačnoj verziji Nacrta, na inicijativu predstavnika lokalne samouprave u Inđiji, odbačene.

  Oblast 10 podrazumeva sufinansiranje medija putem javnog konkursa, potvrđeno je iz Transperentnost Srbija našem portalu.

  Sednica Opštinskog veća, zakazana je za pola deset.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija