• Većnici sutra odlučuju o visini novčane nagrade svetosavske povelje

  Za sutra je zakazana redovna 96. sednica Opštinskog veća na kojoj će između ostalog većnici izjašnjavati iznosu novčanog iznosa svetosavske povelje u 2024. godini.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Većnici sutra odlučuju o visini novčane nagrade svetosavske povelje

  Sednica veća zakazana je za 26. januar u 10 časova sa 15. tačaka dnevnog reda. Većnici će razmatrati između ostalog i visinu novčane nagrade svetosavske povelje u 2024. godini koja se dodeljuje u cilju afirmacije stvaralaštva u osnovnim i srednjim školama, kao i u predškolskoj ustanovi.

  Svetosavska povelja se u osnovnim i srednjim školama dodeljuje učenicima i prosvetnim radnicima za poseban doprinos u obrazovanju i vaspitanju, u oblasti prirodnih i društvenih nauka, muzičkog i likovnog stvaralaštva i fizičke kulture, a u predškolskoj ustanovi vaspitaču za primenu savremenih metoda i oblika rada, za pripremanje i učestvovanje dece na smotrama i takmičenjima, kao i za uspešnu prezentaciju rada sa decom i rada ustanove.

  Svetosavska povelja se sastoji od diplome i novčane nagrade i dodeljuje se na svečanosti upriličenoj povodom Dana Sveti Sava.

  Pred većnicima će se naći i tačka dnevnog reda o donošenju Pravilnika o izmenama Pravilnika o dodeli bespovratnih sredstava za podsticaj razvoja preduzetništva.

  Jedna od tačaka je i usvajanje pravilnika o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi I Pravobranilaštvu opštine Inđija.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]