• Veliki požar na autoplacu u Inđiji

  Veliki požar zahvatio je autoplac koji se nalazi u ulici Brunova u Inđiji. Povređenih nema, a pričinjena je velika materijalna šteta, kažu za IN Medijia u MUP Srbije u Beogradu. Požar je izbio oko podneva na autoplacu koji se nalazi u najužem gradskom jezgru. Na terenu su trenutno 32 vatrogasca sa 11 vozila, a u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Veliki požar zahvatio je autoplac koji se nalazi u ulici Brunova u Inđiji. Povređenih nema, a pričinjena je velika materijalna šteta, kažu za IN Medijia u MUP Srbije u Beogradu.

  Požar je izbio oko podneva na autoplacu koji se nalazi u najužem gradskom jezgru.
  Na terenu su trenutno 32 vatrogasca sa 11 vozila, a u pomoć pri lokalizaciji požara vatrogascima iz Inđije pomažu i druge vatrogasne službe iz okolnih mesta.

  Gust dim koji se širio po okolnim ulicama naterao je žitelje ovog dela Inđije da privremeno izađu iz svojih kuća jer su se napunile dimom, kažu za IN Medija stanovnici u blizini autoplaca.

  Oblak dima koji se podizao visoko mogao se videti sa više lokacija u Inđiji.

  Ovo nije prvi put da se na ovoj lokaciji izbio požar. Slična situacija dogodila se i pre četiri godine na Badnji dan, 6. januara 2017. godine, kada je izgorelo skladište na istoj lokaciji.

  AUTOR: V. Marinčić

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]