Veliko srce: Podržite akciju uživo prodaje na Fejsbuku za pomoć bolesnoj deci

Humanitarno udruženje Veliko srce iz Inđije učestvuje u humanitarnim uživo prodajama na društvenoj mreži fejsbuk , sav prihod ode za lečenje bolesne dece . Iz ovog udruženja za IN Medija najavljuju niz vezanih humanitarnih prodaja na društvenoj mreži preko koje, kako kažu, imaju naširi audoitorijum i mogućnost prodaje – U subotu 5.februara od 19 do […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Veliko srce: Podržite akciju uživo prodaje na Fejsbuku za pomoć bolesnoj deci

Humanitarno udruženje Veliko srce iz Inđije učestvuje u humanitarnim uživo prodajama na društvenoj mreži fejsbuk , sav prihod ode za lečenje bolesne dece .

Iz ovog udruženja za IN Medija najavljuju niz vezanih humanitarnih prodaja na društvenoj mreži preko koje, kako kažu, imaju naširi audoitorijum i mogućnost prodaje

– U subotu 5.februara od 19 do 21 sat u na stranici „Grupa sa dušom“, zatim u nedelju 6.februara na našoj stranici Humanitarno udruženje Veliko srce od 19 do 21 sat i u ponedeljak 7. februara u grupi „Tim tetke“ od 17 do 19 sati vršićemo prodaju potrepština po pristupačnim cenama a sav sakupljen novac ide za pomoć onima kojima je najpotrebnija. – poručuju iz humanitarnog Udruženja Veliko srce.

Video: Udruženje Veliko Srce Inđija

Zaintesovani mogu da se priključe pomenutim grupama na kojima će se vršiti prodaja i time pomoći humanitarnu akciju ali i kupiti povoljno novu i dobro ocuvanu garderobu za decu i odrasle, kućne potrepštine, šminku, dekupaž, dečje igračke, knjige i bižuteriju , poručuju iz Udruženja Veliko srce.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.

Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine

Ružica Jovanović je u obrazloženju odbijanja iznajmljivanja sale Kulturnog centra za tribinu inicijative „Proglas“ navela da programski dokumentarista Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima. Jovanovićeva u daljem tekstu obrazlaganja navodi osim zakasnelog apdejta dokumentariste, razlog nemogućnosti održavanja tribine „farbanje luka bine“.