Veliko srce, velikih ljudi

Categories VESTIPosted on

Po ugledu na fondaciju “Budi human” u Inđiji je osnovano udruženje “Veliko srce”.

U fondaciji “Budi human” spisak je od 337 dece i 178 odraslih koji čekaju pomoć. Upravo taj podatak, kaže za IN Medija Emilija Gorjanović, nas je podstakao da osnujemo u Inđiji udruženje “Veliko srce” i damo svoj doprinos.

Ako želite da uplatite za nekog i počnete da listate po imenima korisnika fondacije, naročito dece, i čitate koliko dugo su bolesni i koliko novca je potrebno za izlečenje, može se desiti da se rasplačete, kao ja. Ima ih mnogo i potrebno im je mnogo novca, a vi možete pomoći malo i samo nekom od njih.- objašnjava Gorjanović.

Članovi udruženja su već učestvovali na nekoliko bazara, a svoj rad nastavljaju i na internetu. Na Facebook stranici,  udruženje “Veliko srce” obaveštava svoje pratioce o budućim akcijama ali i informiše o onim održanim. Pored toga, cilj stranice pokrenute na pomenutoj društvenoj mreži je da animira, prvenstveno građane opštine Inđija, ali i sve humane ljude u Srbiji koji žele da pomognu.

Jedna od članica udruženja “Veliko srce”, Emilija Gorjanović kaže za IN Medija da su već postavili kutije u koje građani mogu ubaciti novac.

Naše kutije se nalaze u ugostiteljskim objektima, frizerskim i kozmetičkim salonima, školama.Takođe, u parfimeriji Oaza su vaučeri za hranu, usluge, večere, putovanja i možete kupiti neki od njih i tako donirati za bolesnu decu. – objašnjava  Gorjanović i dodaje.

Možda ste već i učestvovali u humanosti na ovaj način. Ako niste, probajte, divan je osećaj.

Humanitarni bazar za Lanu Jovanović

Za Lanu i Filipa 240.000 od Velikog srca

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *