• Veliko srce, velikih ljudi

  Po ugledu na fondaciju “Budi human” u Inđiji je osnovano udruženje “Veliko srce”. U fondaciji “Budi human” spisak je od 337 dece i 178 odraslih koji čekaju pomoć. Upravo taj podatak, kaže za IN Medija Emilija Gorjanović, nas je podstakao da osnujemo u Inđiji udruženje “Veliko srce” i damo svoj doprinos. – Ako želite da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Po ugledu na fondaciju “Budi human” u Inđiji je osnovano udruženje “Veliko srce”.

  U fondaciji “Budi human” spisak je od 337 dece i 178 odraslih koji čekaju pomoć. Upravo taj podatak, kaže za IN Medija Emilija Gorjanović, nas je podstakao da osnujemo u Inđiji udruženje “Veliko srce” i damo svoj doprinos.

  Ako želite da uplatite za nekog i počnete da listate po imenima korisnika fondacije, naročito dece, i čitate koliko dugo su bolesni i koliko novca je potrebno za izlečenje, može se desiti da se rasplačete, kao ja. Ima ih mnogo i potrebno im je mnogo novca, a vi možete pomoći malo i samo nekom od njih.- objašnjava Gorjanović.

  Članovi udruženja su već učestvovali na nekoliko bazara, a svoj rad nastavljaju i na internetu. Na Facebook stranici,  udruženje “Veliko srce” obaveštava svoje pratioce o budućim akcijama ali i informiše o onim održanim. Pored toga, cilj stranice pokrenute na pomenutoj društvenoj mreži je da animira, prvenstveno građane opštine Inđija, ali i sve humane ljude u Srbiji koji žele da pomognu.

  Jedna od članica udruženja “Veliko srce”, Emilija Gorjanović kaže za IN Medija da su već postavili kutije u koje građani mogu ubaciti novac.

  Naše kutije se nalaze u ugostiteljskim objektima, frizerskim i kozmetičkim salonima, školama.Takođe, u parfimeriji Oaza su vaučeri za hranu, usluge, večere, putovanja i možete kupiti neki od njih i tako donirati za bolesnu decu. – objašnjava  Gorjanović i dodaje.

  Možda ste već i učestvovali u humanosti na ovaj način. Ako niste, probajte, divan je osećaj.

  Humanitarni bazar za Lanu Jovanović

  Za Lanu i Filipa 240.000 od Velikog srca

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]