• VIDEO: Akcija policije u Subotici, Somboru i Kikindi protiv krijumčara: Zaplenjeno oružje

  Policija je na području Subotice, Sombora i Kikinde pronašla 371 nelegalnog migranta i oni se prevoze u prihvatne centre, saopštio je MUP. Takođe, u akciji policije su nađene i tri automatske puške, jedna poluautomatska puška i pištolj, dva agregata, kao i 25 pasoša i 12 ličnih karata. Na teritoriji Policijske uprave Subotica jednom migrantu je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VIDEO: Akcija policije u Subotici, Somboru i Kikindi protiv krijumčara: Zaplenjeno oružje

  Policija je na području Subotice, Sombora i Kikinde pronašla 371 nelegalnog migranta i oni se prevoze u prihvatne centre, saopštio je MUP.

  Takođe, u akciji policije su nađene i tri automatske puške, jedna poluautomatska puška i pištolj, dva agregata, kao i 25 pasoša i 12 ličnih karata.

  Na teritoriji Policijske uprave Subotica jednom migrantu je određeno zadržavanje zbog prekršaja iz oblasti Zakona o strancima, dok su na području Policijske uprave Sombor protiv četiri srpska državljanina podneti zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka zbog pomaganja stranom državljaninu u nezakonitom boravku.

  Pomoćnik direktora policije Dragan Vasiljević poručio je da će najveći broj migranata biti sproveden u prihvatne centre.

  Pronađeno je više komada vatrenog oružja, tačnije na jednoj lokaciji nađene su četiri automatske puške. U toku je uviđaj lica mesta i krim-tehnička obrada lica mesta. Videćemo da li nekom od ovih migranata koje smo pronašli pripada to oružje. – rekao je Vasiljević.

  Naveo je da je u ovoj akciji po prvi put jedan broj migranata, takozvanih „izviđača“, pronađen u krošnjama drveća, a da policija prilagođava svoje mere i radnje promenama u njihovim aktivnostima.

  Mogu da poručim svim građanima da mogu da budu maksimalno spokojni i bezbedno će biti na svim područjima u Srbiji. – kazao je Vasiljević.

  Naslovna: MUP Srbija

  Izvor: 021.rs.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina