• VIDEO: Koliko košta luksuzna kuća sa pogledom na Novi Sad?

  Jedinstvena luksuzna kuća na Popovici oglašena je na prodaju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VIDEO: Koliko košta luksuzna kuća sa pogledom na Novi Sad?
  Foto: NS-Group nekretnine

  Kako navode na sajtu NS-Group nekretnine, ova nekretnina je „idealna za one koji traže mir i privatnost, a istovremeno žele biti blizu grada“.

  Kuća ima 290 kvadratnih metara, a nalazi se na placu od 1.779 kvadrata. Ono što se posebno ističe jesu bazen, zelenilo u okolini i, naravno, pogled na Novi Sad.

  Četvorosobna kuća se nalazi na Popovici, na sremskoj strani Novog Sada, na samo dvadesetak minuta vožnje od centra Novog Sada. Iako se nalazite „preko puta“ grada, zelenilo vam nudi odmor od „uzavrelog“ asfalta grada.

  -Smeštena na prostranom imanju, kuća se ističe modernim dizajnom i pažljivo odabranim detaljima. Unutrašnjost je prostrana i svetla, sa velikim staklenim površinama koje omogućavaju neometan pogled na grad. Svaka soba je opremljena najkvalitetnijim materijalima i luksuznim nameštajem, pružajući osećaj raskoši i udobnosti.- kažu u NS-Group nekretnine.

  U rashlađivanju tokom letnjih dana može pomoći i veliki bazen, a u dvorištu se nalazi i letnja kuhinja sa roštiljem.

  Foto: NS-Group nekretnine

  Iz tog razloga, ova nekretnina je idealna i ukoliko želite da je iznajmljujete za razne događaje.

  -Pomoćni objekti, kao što su gostinska kuća i prostor za rekreaciju, pružaju dodatnu udobnost i funkcionalnost. Uz sve to, kuća nudi spektakularan pogled na grad, koji se posebno ističe u večernjim satima kada svetla grada stvaraju magičnu atmosferu. Ova nekretnina na Popovici je pravo utočište za one koji traže luksuz, privatnost i blizinu svih gradskih sadržaja.- zaključuju u NS-Group nekretnine.

  Kuća je izgrađena 2022. godine, pa u njoj nema zastarelih stvari. Interfon, telefon, kablovska, klima, internet, struja, vodovod i video nadzor se podrazumevaju. Kada je reč o grejanju, ono je na gas.

  Foto: NS-Group nekretnine

  Naravno, sve ovo dolazi i sa cenom – za ovu kuću biste morali da izdvojite 1,1 miliona evra.

  Za više fotografija i informacija posetite sajt NS-Group nekretnine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing