• Viktorija Keler vicešampionka Srbije u planinskom trčanju

  Takmičari Planinarskog kluba „Železničar-Inđija“ su na takmičenju pete trke Nacionalne serije u planinskom trčanju koja je održana u Priboju osvojili dve bronzane i jednu srebrnu medalju. Trkom “Priboj skajrejs” u Pribojskoj Banji završena je sezona u Planinskom trčanju. Koja je odredila ukupne pobednike Nacionalne serije PSS za 2023. Viktorija Кeler iz PK „Železničar“ Inđija je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Viktorija Keler vicešampionka Srbije u planinskom trčanju

  Takmičari Planinarskog kluba „Železničar-Inđija“ su na takmičenju pete trke Nacionalne serije u planinskom trčanju koja je održana u Priboju osvojili dve bronzane i jednu srebrnu medalju.

  Trkom “Priboj skajrejs” u Pribojskoj Banji završena je sezona u Planinskom trčanju. Koja je odredila ukupne pobednike Nacionalne serije PSS za 2023. Viktorija Кeler iz PK „Železničar“ Inđija je vicešampionka Srbije dok je Aleksandar Vukmirović je osvojio treće mesto u generalnom plasmanu.

  Foto: PK „Železničar“, autor: ŽKP Ljeskovac

  Ekipno su trkači  PK “Železničar” osvojili treće mesto što je još jedan u nizu odličnih rezultata obzirom da su četiri godine u samom vrhu najteže  discipline u okviru planinarskog sporta: 2020. i 2021. godine kao šampioni Srbije, a 2022. i 2023. godine trećeplasirana ekipa, uz zapažene rezultate pojedinaca.

  Takmičari iz Inđije za dve nedelje učestvuju u poslednjoj trci sezone TTLS u disciplini trejl u Ovčar Banji.

  Naslovna fotografija: ŽKP Ljeskovac

  V.M (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija