• Vlada Srbije: Pojačanje inspekcijske kontrole

  Na današnjem sastanku u Vladi Srbije doneta je odluka o pooštravanju inspekcijskih kontrola mera u borbi protiv korona virusa. Rad iinspekcije biće fokusiran na tržne centre, prodavnice, javni prevou i ugostiteljske objekte, izveštaj je sa ovog sastanka na kom su prisustvovali članovi Koordinacione komisije. Na poslednjoj sednici Krizni štab za borbu protiv koronavirusa nije usvojio […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vlada Srbije: Pojačanje inspekcijske kontrole

  Na današnjem sastanku u Vladi Srbije doneta je odluka o pooštravanju inspekcijskih kontrola mera u borbi protiv korona virusa.

  Rad iinspekcije biće fokusiran na tržne centre, prodavnice, javni prevou i ugostiteljske objekte, izveštaj je sa ovog sastanka na kom su prisustvovali članovi Koordinacione komisije.

  Na poslednjoj sednici Krizni štab za borbu protiv koronavirusa nije usvojio nove mere, iako je medicinski deo tog tela tražio da se one pooštre zbog drastičnih brojki novozaraženih i umrlih poslednjih nekoliko nedelja.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]