• Vladimir Gak: Danas je 1000 puta lakše biti opozicija

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak gostujući nedavno na Sremskoj televiziji, osudio je vređanje odbornika GG “Građanin“ Strahinju Jovanovića ali i pojedine predstavnike Srpske napredne stranke, čiji je Gak član. Podsetimo, na društvenoj mreži Fejsbuk su se prethodnih dana mogle videti sponzorisane objave u kojima se na brutalan i primitivan, seksistički način napadaju odbornici GG “Građannin”. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vladimir Gak: Danas je 1000 puta lakše biti opozicija

  Predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak gostujući nedavno na Sremskoj televiziji, osudio je vređanje odbornika GG “Građanin“ Strahinju Jovanovića ali i pojedine predstavnike Srpske napredne stranke, čiji je Gak član.

  Podsetimo, na društvenoj mreži Fejsbuk su se prethodnih dana mogle videti sponzorisane objave u kojima se na brutalan i primitivan, seksistički način napadaju odbornici GG “Građannin”. Takođe, nisu pošteđene ni predstavnice Srpske napredne stranke o čemu je IN Medija ranije pisala.

  Dobar deo gostovanja na šidskoj televizij, Gak je posvetio društvenim mrežama. Kako je rekao predsednik opštine Inđija, danas je zahvaljujući društvenim mrežama 1000 puta lakše biti opozicija nego u vreme kada je on bio opozicionar, misleći na vreme dok je bio član tada opozicione Srpske radikalne stranke.

  Mi  smo imali jednu konferenciju za novinare, jednom nedeljno. I to je to, ko gleda gleda ko ne gleda ne gleda. Sada je to sa društvenim mrežama hiljadu puta lakše biti opozcija. Ne žalimo se na to naprotiv, svako ima pravo da kaže šta misli.

  Gak se u emisiji osvrnuo i na vređanje opozicionog odbornika Strahinje Jovanovića kao i na vređanje pojedinih članova vladajuće stranke.

  Želim ovom prilikom da oštro osudim ono što se dešava u Inđiji u poslednje vreme, gde imate nebrojeno lažnih profila koji ne biraju reči i brutalno napadaju odbornike pogotovo ženskog pola. Želim i da osudim napade na Strahinju Jovanovića i njegovu koleginicu – dodao je Gak.

  odbornici GG „Građanin“

  Ovo nije prvi put da se na primitivan način obračunava sa političkim protivnicima. Pred izbore koji su održani 2016. godine takođe je postojala slična Fejsbuk stranica “Javnost Inđije” koja je sa istim “potpisom” blatila, ne samo političke protivnike već i novinare kao i obične građane Inđije za koje su procenili da ne podržavaju dolazak na vlast Srpske napredne stranke.

  Nakon što je u junu 2016. godine oformljena nova vlast u Inđiji koju od tada čine predstavnici SNS-a, stranica je ugašena.

  Naslovana : opština Inđija

  Miodrag Blečić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika