• Vladimir Gak kao jedini kandidat izabran za predsednika OO SNS Inđija

  Na jučerašnjoj Izbornoj skupštini opštinskog odbora Srpske napredne stranke Inđija za predsednika odbora je jednoglasno izabran Vladimir Gak, saopštila je ta stranka. Gak je bio i jedini kandidat za mesto predsednika opštinskog odbora SNS- tako da ga je podržalo svih 70 delegata koji čine izbornu skupštinu..  – Srpska napredna stranka u Inđiji promenila je odnos […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vladimir Gak kao jedini kandidat izabran za predsednika OO SNS Inđija
  Foto: IN Medija

  Na jučerašnjoj Izbornoj skupštini opštinskog odbora Srpske napredne stranke Inđija za predsednika odbora je jednoglasno izabran Vladimir Gak, saopštila je ta stranka.

  Gak je bio i jedini kandidat za mesto predsednika opštinskog odbora SNS- tako da ga je podržalo svih 70 delegata koji čine izbornu skupštinu..

   – Srpska napredna stranka u Inđiji promenila je odnos prema građanima. Uvek smo im na usluzi i trudimo se da u skladu sa našim mogućnostima, pomognemo svakom građaninu opštine Inđija. Uveravam vas, da ću dokle god budem imao priliku, zajedno sa vama boriti se za bolji i napredniji život svih građana Inđije, kao što se i predsednik Aleksandar Vučić bori za bolji život svakog stanovnike naše zemlje. Nikada nećemo odustati od naše borbe, jer ono što najbolje znamo da radimo u Inđiji je da se borimo za naš grad i za našu državu, za naš narod. Živela Srpska napredna stranka! Živela Srbija. – istakao je tom prilikom Vladimir Ga

  Izbornoj skupštini OO SNS Inđija, prisustvovali su Damir Zobenica potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Aleksandra Maletić članica Izvršnog i Glavnog odbora Srpske napredne stranke, kao i brojni drugi gosti, navodi se u saopštenju inđijskih naprednjaka.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika