• Vladimir Gak na „Invest Srpska 2022“, očekuje se prisustvo Milorada Dodika

  Druga investiciona konferencija „Invest Srpska 2022“, koju organizuje Investiciono-razvojna banka Republike Srpske u saradnji sa vladom, otvorena je juče u Prijedoru, a posvećena je promociji investicionih potencijala Republike Srpske na temu „Investirajte u Srpsku“. Na panel – diskusiji učestvuje 200 učesnika među kojima je i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak dok se na kraju današnjeg […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vladimir Gak na „Invest Srpska 2022“, očekuje se prisustvo Milorada Dodika

  Druga investiciona konferencija „Invest Srpska 2022“, koju organizuje Investiciono-razvojna banka Republike Srpske u saradnji sa vladom, otvorena je juče u Prijedoru, a posvećena je promociji investicionih potencijala Republike Srpske na temu „Investirajte u Srpsku“.

  Na panel – diskusiji učestvuje 200 učesnika među kojima je i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak dok se na kraju današnjeg dana očekuje prisustvo Milorada Dodika.

  Učesnici panel-diskusije su ambasador Grčke u BiH Dimitros Papandreu, šef Predstavništva Republike Srpske u Austriji Mladen Filipović, konzul u Generalnom konzulatu Srbije Vesna Marinković i šef Predstavništva Republike Srpske u Njemačkoj Mićo Ćetković.

  Pored panel-diskusije „Prirodni potencijali kao razvojna šansa“ održana je i panel – diskusija „Lokalne zajednice u ulozi nosilaca regionalne saradnje i integracionih procesa“, na kojoj učestvuje i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

  Prilikom predstavljanja zaključaka dvodnevnog skupa koji je okupio oko 200 učesnika iz više zemalja, očekuje se prisustvo člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

  Konferencija je, osim 200 učesnika, okupila i goste iz Rusije, Austrije, Grčke, Slovenije, Srbije i drugih zemalja koji razmatraju aktuelne ekonomske izazove.

  Podsetimo da su Memoranduma o saradnji potpisali čelnici Grada Prijedora i Opštine Inđija u martu prošle godine.

  Naslovna: opština Inđija

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/prijedorcani-dje-utekla-krava-sa-indjijskog-murala/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika