• Vladimir Gak opredelio 97.800 dinara za nabavku „čokolade u tubi“

  Nabavka „čokolade u tubi“ na račun građana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vladimir Gak opredelio 97.800 dinara za nabavku „čokolade u tubi“
  Foto: Pixabay

  Predsednik opštine Inđija zaključio je Ugovor vredan 97.800 dinara za nabavku čokolade u tubi. Ugovor je zaključen danas sa firmom EUGEN CHOCOLATE DOO GLOŽAN.

  Nabavkom čija je procenjena vrednost manja od million dinara predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak je 12. juna zaključio ugovor “čokolade u tubi” sa firmom iz Gložana EUGEN CHOCOLATE DOO.

  Ovom nabavkom predsednik opštine opredelio je gotovo 98.000 dinara za ručno rađene čokolade u elegantnom pakovanju.

  Foto: Printscreen /Portal javnih nabavki

  Ovakva nabavka se odnosi na poklone za šta je između ostalog predsednik opštine Inđija Vladimir Gak zaključio je ugovor sa i Udruženjem žena „Banstolka“ vredan 45.000 dinara sa PDV, predmet nabavke „razni sirupi i džemovi“ za poklone i nagrade.

  Za još jednu nabavku proizvoda Udrženja žena „Banstolka“ predsednik opštine Inđija Vladimir Gak je uručio ugovor 10. juna ove godine u vrednosti od 45.000 dinara a u opisu nabavke je navedeno da su u pitanju „razni sirupi i džemovi“ namenjeni za poklone i nagrade.

  Prema Članu 27. tačka 1) – u pitanju je  nabavka čija je procenjena vrednost manja od pragova do kojih se Zakon ne primenjuje – za nabavku dobara, usluga i sprovođenje konkursa za dizajn, čija je procenjena vrednost manja od 1.000.000 dinara i nabavku radova čija je procenjena vrednost manja od 3.000.000 dinara.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]

  Letovanje za decu iz socijalno ugroženih porodica

  Grupa od pedesetoro dece iz socijalno ugroženih porodica iz inđijske opštine 25. jula putuje na more u Baošiće, u odmaralište Crvenog krsta Srbije, saopšteno je iz lokalne […]

  Poklon laptopovi za školsku 2022/23 godinu

  Sa godinu dana zakašnjenja, danas su uručeni laptopovi vukovcima, sportistima i učenicima koji su postigli rezultate na republičkim takmičenjima za školsku 2022/23 godinu. […]