• Vojni penzioneri: 20.000 dinara je pecanje glasača, pokušaj Vučića da ostane na vlasti

  Podela 20.000 dinara svim penzionerima jeste pecanje glasača u kampanji Srpske napredne stranke, ocenilo je danas Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vojni penzioneri: 20.000 dinara je pecanje glasača, pokušaj Vučića da ostane na vlasti

  U saopštenju za medije koje je potpisao predsednik tog udruženja Jovan Tamburić i u kome se vojni penzioneri obraćaju predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koga nazivaju „bivši predsednik SNS“, navodi se da aktuelna vlast pokušava da se održi koristeći novac svih građana.

  Pokušavate da ostanete na vlasti i izbegnete sudsku odgovornost za ekonomsko i svako drugo uništenje države. Deo građana odlazi iz Srbije i zbog uništenog penzijskog sistema koji ste oteli njegovim vlasnicima i koji sada zavisi od vaših političkih potreba i volje. – poručuje to udruženje.

  Kako se u saopštenju dodaje, u državi siromaštva veoma je mali broj građana koji se ne obraduje novčanoj pomoći.

  Što vi nemoralno i nezakonito koristite u predizbornoj kampanji stranke čiji ste član. Novčana pomoć će očekivano dobro doći najsiromašnijim penzionerima ali nisu izbori svaki mesec da oni žive samo od nje. Oni očekuju, a imaju i ustavno pravo, da država neprekidno obezbeđuje njihov dostojanstven život, što vi kao ‘država’ ne činite. – navode vojni penzioneri.

  Dodaje se da se Vučiću obraćaju na ovakav način, jer se on u medijima „neprekidno predstavlja kao neko ko o svemu odlučuje i koji je za sve dobro, jedini zaslužan“.

  Posebna je ironija što će novac od kredita koji delite u predizbornoj kampanji vraćati i naši potomci. – dodaju iz Udruženja.

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vlada Srbije: Skuplji hleb od brašna T-500

  Vlada Srbije usvojila je danas izmenjenu Uredbu o obaveznoj proizvodnji i prometu hleba od brašna "T-500" kojom se koriguje cena te životne namirnice jer su poskupele […]

  Za vikend promocija programa InfinitUm

  U subotu 22. juna održava se promocija InfinitUm u Oplenačkoj 33d u Beogradu. InfinitUm je program intelektualnog, socijalnog i emocionalnog razvoja dece. […]