• Vojvodina: Hapšenja za krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u toku današnjeg dana na području Vojvodine su u odvojenim akcijama lišili slobode četiri osobe osumnjičene za krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vojvodina: Hapšenja za krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga
  Foto: MUP

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkom Petrovcu zaplenili su više od četiri kilograma marihuane i uhapsili M. B. (1976) iz ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

  U podrumu osumnjičenog, policija je pronašla 4,14 kilograma marihuane i sedam pakovanja semena ove biljke.
  Pretresom je, takođe, pronađeno i oko 900 grama rezanog duvana, pa se M. B. tereti i za krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.
  Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su N. M. (24), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

  Prilikom pregleda „bmv“ u kojem se osumnjičeni nalazio na mestu suvozača, policija je u zadnjem braniku automobila otkrila i zaplenila 311 grama belog praha za koji se sumnja da je amfetamin.
  Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, N. M. je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu.

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su oko 1, 4 kilograma narkotika i uhapsili B. V. (1998), iz okoline Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
  Pregledom vozila osumnjičenog i pretresom stana u kojem neprijavljeno boravi, policija je pronašla 800 grama marihuane, 255 grama amfetamina, 119 grama kokaina, 136 grama „ekstazija“, 15 grama MDMA, opremu za merenje i pakovanje droge.

  B. V. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
  Takođe, sumnja se da je on, prethodno, prodao marihuanu i amfetamin dvojici Čuružana, kod kojih je policija pronašla narkotike, pa će protiv njih biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku, za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su M. S. (1996) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
  Policija je, na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Višeg suda u Somboru, izvršila pretres stana koji koristi osumnjičeni i u odžaku pronašla oko 100 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, oko 38 grama praha nalik na kokain, kao i dve vagice za precizno merenje.
  M. S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden višem javnom tužiocu u Somboru. Nakon saslušanja, sudija mu je odredio pritvor do 30 dana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina

  Mladim poljoprivrednicima 148 miliona dinara

  Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu organizovao je dodelu ugovora, u vrednosti 148 miliona dinara, poljoprivrednim proizvođačima mlađim od 40 […]