• Vozač zbog nedostavljenog paketa SNS završio u policiji

  Jedan nedostavljeni paket SNS pred izbore prošle godine otkrio je nove veze firme Prointer i SNS i sumnjivu ulogu Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca tokom predizborne kampanje.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vozač zbog nedostavljenog paketa SNS završio u policiji
  Foto: Pixabay

  Kako piše CINS, jedan vozač zbog svega toga završio je u policiji.

  Vozač firme Prointer, tek što se vratio sa dvonedeljnog odsustva, 8. novembra dobio je nalog od šefa da ode da preuzme pakete u Zavodu, a oni su nosili oznaku SNS, i pri preuzimanju je dobio i spisak imena, adrese i brojeve telefona ljudi kojima je trebalo da ih isporuči.

  Ono što tada nije mogao ni da pretpostavi je da će ga zbog jednog od njih ispitivati policija samo desetak dana kasnije.

  U izjavi koju je vozač dao policajcima, a u koju je CINS imao uvid, ukazuje se na moguće skrivene troškove SNS tokom predizborne kampanje, kao i nove veze sa Prointerom, firmom na čijoj adresi se nalazio i kol centar za tu stranku, a baca se, takođe, i sumnja i na nezakonito postupanje Zavoda.

  Vozač je spakovao pakete i krenuo da ih razvozi, a kako se navodi u službenoj belešci iz razgovora sa policijom, građane je morao da zove sa svog privatnog telefona, jer je službeni bio umrežen i sa njega nije mogao da obavlja pozive.

  Kada je pozvao jednu od osoba sa spiska, ona mu je rekla da nije kod kuće i da ne može da preuzme paket, pa joj je odgovorio da će je neko pozvati sutra i tada dostaviti.

  Taj paket je na kraju dana vratio u firmu i predao ga jednom od kolega zajedno sa spiskom, a sutradan nije više razvozio pakete, već se bavio svojim redovnim poslom.

  S obzirom da je zvao sa privatnog broja, žena kojoj nije dostavio paket je nastavila da ga zove, jer joj paket i dalje nije bio dostavljen, a nije želela da prihvati njegovo objašnjenje šta se desilo i uveravanje da će neko drugi da ga donese.

  Nastavila je da ga zove i šalje poruke, zbog čega ju je blokirao, a nedugo zatim zvali su ga iz policije da da izjavu povodom tog slučaja što je i učinio 17. novembra u policijskoj stanici Voždovac.

  Vozač nije želeo da govori za CINS. 

  Ceo tekst CINS-a čitajte na OVOM LINKU.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]