• Vučević Neće ulica smenjivati vladu, neće biti ni krvi ni Majdana u BG

  Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da će građani Srbije vlast dobijati na legalnim i legitimnim izborima, a ne na ulici ili „pod pritiskom bilo kojih stranih centara moći“. –Što se nekih stvari tiče, navodnih njihovih zahteva, odgovor je jasan i nedvosmislen – neće niko ‘sa ulice’ smenjivati ministre, niti će formirati privremenu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučević Neće ulica smenjivati vladu, neće biti ni krvi ni Majdana u BG

  Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da će građani Srbije vlast dobijati na legalnim i legitimnim izborima, a ne na ulici ili „pod pritiskom bilo kojih stranih centara moći“.

  Što se nekih stvari tiče, navodnih njihovih zahteva, odgovor je jasan i nedvosmislen – neće niko ‘sa ulice’ smenjivati ministre, niti će formirati privremenu vladu. Toga neće biti. – rekao je Vučević za Politiku, povodom protesta „Srbija protiv nasilja“.

  Vučević, koji je i ministar odbrane, dodao je da „neće biti nikakvog ‘Majdana u Beogradu’ niti krvi po ulicama“.

  Govoreći o dešavanjima u SNS-u, on je naveo da će ceo proces stranačkih izbora biti zaokružen 23. juna izborom članova glavnog odbora, predsedništva, zamenika predsednika i potpredsednika stranke.

  On je istakao da će SNS „apsolutno“ biti okosnica Narodnog pokreta čije je formiranje najavljeno.

  Narodni pokret će biti brana svakom pokušaju razbijanja Srbije. Predsednik države Aleksandar Vučić je najavio da osnivanje kreće na Vidovdan. Mi ćemo biti prvi uz njega, kao lidera. – rekao je Vučević.

  Izvor:; Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija