Vučević u Beški: Izbori su pitanje opstanka države

Predsednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, posetio je danas Bešku, saopštio je opštinski odbor ove stranke Kako se navodi, u razgovoru sa članovima i simpatizerima koji podržavaju politiku stabilnosti, srpskog jedinstva i napredka predsednik Vučević je poručio da samo u miru Srbija pobeđuje i Srbija uspeva. – Molim Vas da razumete zašto su izbori 17. […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Vučević u Beški: Izbori su pitanje opstanka države
OOSNS Inđija

Predsednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, posetio je danas Bešku, saopštio je opštinski odbor ove stranke Kako se navodi, u razgovoru sa članovima i simpatizerima koji podržavaju politiku stabilnosti, srpskog jedinstva i napredka predsednik Vučević je poručio da samo u miru Srbija pobeđuje i Srbija uspeva.

Molim Vas da razumete zašto su izbori 17. decembra važni. Ovo nisu obični izbori ovo nije trka za broj mandata i statistiku i broj procenata. Ovo je pitanje opstanka države. Ako to ne razumemo onda stavljamo na kocku sve ono što smo do sada uradili, stavljamo na kocku celu državu. Zato vas pozivam da uradite sve što možete do 17. decembra, da Srbija pobedi, da pobede svi njeni građani, da pobedimo za sve građane Srbije, da pobedimo za sve Srbe ma gde živeli, da pobedimo zato što život ne sme da stane, zato što Srbija ne sme da stane,- kazao je tom prilikom Vučević.

Inđijski naprednjaci na zvaničnoj Fejsbuk stranici navode da je  Vučević dodao,“da ne smemo da se vratimo u dane kada su fabrike zatvarane, kada su ljudi otpupštani, kada su masovno napuštali Srbiju, kada je vojska uništavana i kada su nam propadale škole i bolnice.“

–  To može da se desi ako se vrate oni kojima je gada Dragan Đilas. „Gore glavu, čist pogled, čista srca, u narod i sa narodom. Za pobede! Da pobedimo ubedljivo, da ih pobedimo kao nikad do sada. da ih pobedimo iz jednog jedinog razloga jer Srbija ne sme da stane! Zato broj 1 „ALEКSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“, Živeli! Živela Srbija! U pobede!.– zaljučio je predsednik Srpske napredne stranke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Gak: Nikad nisam rekao biće nova škola nego biće rešeno pitanje škole u Jarkovcima

Nove prostorije škole u Jarkovcima biće stavljene u upotrebu u poslednjoj nedelji pred izbore. Predstojeća adaptacija predstavlja rešenje samo jednog dela problemai a u Jarkovcima je planirana izgradnja još jednog objekta za koji se sa sigurnošću ne može znati da li će biti vrtić ili škola ali ni tačan datum ove investicije, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Milica Đurđević Stamenovski posetila Banstol

Nosilac liste „Nacionalno okupljanje“ Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Hram Blage Marije u naselju Banstol kod Inđije i rekla da će koalicija Zavetnika i Dveri voditi računa o krajiškim Srbima i uslovima u kojima žive.

Rasprava o rebalansu budžeta prerasla u dnevnik uvreda

Zaljubljeni ste u Gornana Ješića, punački ste, ne umete da čitate, mrzite SNS, vi (SNS) ste najgora vlast koja je zadesila Inđiju kroz istoriju, trošite novac po kafanama i pravdate se da je to zbog investitora – samo je deo narativa na relaciji Gak – Jovanović na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta.