• Vučević u Beški: Izbori su pitanje opstanka države

  Predsednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, posetio je danas Bešku, saopštio je opštinski odbor ove stranke Kako se navodi, u razgovoru sa članovima i simpatizerima koji podržavaju politiku stabilnosti, srpskog jedinstva i napredka predsednik Vučević je poručio da samo u miru Srbija pobeđuje i Srbija uspeva. – Molim Vas da razumete zašto su izbori 17. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučević u Beški: Izbori su pitanje opstanka države
  OOSNS Inđija

  Predsednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, posetio je danas Bešku, saopštio je opštinski odbor ove stranke Kako se navodi, u razgovoru sa članovima i simpatizerima koji podržavaju politiku stabilnosti, srpskog jedinstva i napredka predsednik Vučević je poručio da samo u miru Srbija pobeđuje i Srbija uspeva.

  Molim Vas da razumete zašto su izbori 17. decembra važni. Ovo nisu obični izbori ovo nije trka za broj mandata i statistiku i broj procenata. Ovo je pitanje opstanka države. Ako to ne razumemo onda stavljamo na kocku sve ono što smo do sada uradili, stavljamo na kocku celu državu. Zato vas pozivam da uradite sve što možete do 17. decembra, da Srbija pobedi, da pobede svi njeni građani, da pobedimo za sve građane Srbije, da pobedimo za sve Srbe ma gde živeli, da pobedimo zato što život ne sme da stane, zato što Srbija ne sme da stane,- kazao je tom prilikom Vučević.

  Inđijski naprednjaci na zvaničnoj Fejsbuk stranici navode da je  Vučević dodao,“da ne smemo da se vratimo u dane kada su fabrike zatvarane, kada su ljudi otpupštani, kada su masovno napuštali Srbiju, kada je vojska uništavana i kada su nam propadale škole i bolnice.“

  –  To može da se desi ako se vrate oni kojima je gada Dragan Đilas. „Gore glavu, čist pogled, čista srca, u narod i sa narodom. Za pobede! Da pobedimo ubedljivo, da ih pobedimo kao nikad do sada. da ih pobedimo iz jednog jedinog razloga jer Srbija ne sme da stane! Zato broj 1 „ALEКSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“, Živeli! Živela Srbija! U pobede!.– zaljučio je predsednik Srpske napredne stranke.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika