• Vučić 14. decembra u Inđiji

  Vladimir Gak je saopštio medijima da se 14. decembra očekuje zvanično otvaranje japanske kompanije Tojo Tajers na kojem će prisustvovati predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić. – Imao sam nedavno sastanak sa prestavnicima japanske kompanije i dalje figurira taj datum, 14. decembra kada očekujemo predstavnike i Tojo Tajersa i Micubišija iz Japana kao i predsednika Srbije […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić 14. decembra u Inđiji
  Foto: Opština Inđija

  Vladimir Gak je saopštio medijima da se 14. decembra očekuje zvanično otvaranje japanske kompanije Tojo Tajers na kojem će prisustvovati predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

  Imao sam nedavno sastanak sa prestavnicima japanske kompanije i dalje figurira taj datum, 14. decembra kada očekujemo predstavnike i Tojo Tajersa i Micubišija iz Japana kao i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerku Anu Brnabić .– kazao je Gak.

  Kada dođe investitor poput Tojo Tajersa niko više ne postavlja pitanje da li je Inđija atraktivna ili ne, kaže Vladimir Gak.

  Predsednik opštine Inđija je izjavio medijima da u radnoj zoni ne postoji više slobodnih parcela. U budžetu za 2023. godinu, kaže Gak, mora se obezbediti novac za te namene.

  U našoj radnoj zoni nema trenutno slobodnih parcela. S druge strane, imamo nekoliko inestitora koji nisu ispoštovali zakonski rok. Kada budemo te ugovore raskinuli, biće opet ista procedura ali verujte da nema dva dana da prođe a da nemamo razgovor sa nekim ko želi da uloži novac u Inđiji. – tvrdi predsednik opštine Inđija.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/i-drugi-put-odbacen-zahtev-tojo-tajersa-za-stazu-za-testiranje-guma/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]