• Vučić i o novim izborima: Najkasnije u aprilu ili maju – ako ne bude velikih želja i čestitki

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će biti izbora kada god to opozicija hoće, a najkasnije do maja naredne godine. Dodao je da će – ako ne bude „velikih želja i čestitki“ za ranije izbore – svi izbori biti u aprilu ili maju. – Ići ćemo na izbore kad oni hoće. Više ne […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić i o novim izborima: Najkasnije u aprilu ili maju – ako ne bude velikih želja i čestitki

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će biti izbora kada god to opozicija hoće, a najkasnije do maja naredne godine.

  Dodao je da će – ako ne bude „velikih želja i čestitki“ za ranije izbore – svi izbori biti u aprilu ili maju.

  Ići ćemo na izbore kad oni hoće. Više ne znam je l’ oni hoće ili neće izbore. Ako ne bude velikih želja i čestitki za ranije izbore, ići ćemo na sve izbore u aprilu, maju i to je to. – rekao je Vučić.

  Naveo je da je suština budućeg pokreta za državu i narod, nezavisna i samostalna Srbija koja se nalazi na evropskom putu, ali koja čuva svoja tradicionalna prijateljstva i samostalno donosi svoje odluke, a ne da neko drugi donosi odluke umesto nje.

  To je prvi stub politike koju vodim. Drugi stub je ubrzani ekonomski razvoj. Nama je 2012. BDP bio 33 milijarde, a ovu godinu završićemo sa 68 milijardi evra. Stvorićemo za 12 godina više nego u prethodnim decenijama, da ne kažem u celoj istoriji. – rekao je Vučić gostujući na TV Prva.

  Dodao je da su njegovi snovi koliko će država puteva i auto-puteva izgraditi, instituta, naučno-tehnoloških parkova, novih muzeja i pozorišta.

   – Nemam snove da ostanem na vlasti tri ili četiri meseca duže. Istorija će da sudi. – poručio je Vučić.

  Izvor: Fonet/Tanjug

  IN Medija

  :

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]