• Vučić juče najavio, Ministarstvo danas potvrdilo – pojeftinilo gorivo

  Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo je nove cene goriva koje će važiti do petka 25.novembra. Litar evrodizela na benzinskim pumpama maksimalno će koštati 217 dinara po litru , a benzina evropremijum BMB 95 najviše 183 dinara po litru. Ovo znači da je evrodizel jeftiniji za pet dinara a benzin BMB 95 tri dinara po […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić juče najavio, Ministarstvo danas potvrdilo – pojeftinilo gorivo

  Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo je nove cene goriva koje će važiti do petka 25.novembra.

  Litar evrodizela na benzinskim pumpama maksimalno će koštati 217 dinara po litru , a benzina evropremijum BMB 95 najviše 183 dinara po litru.

  Ovo znači da je evrodizel jeftiniji za pet dinara a benzin BMB 95 tri dinara po litru.

  Do najnovije promene litar evrodizela na benzinskim pumpama maksimalno je koštao 222 dinara za litar, a benzin evropremijum BMB 95 najviše 186 dinara za litar.

  Vlada Srbije od februara kontroliše cene goriva, a one se usklađuju nedeljno i petkom ih objavljuje nadležno ministarstvo. Kada su prvi put zamrznute benzin je koštao 171 dinara, a dizel 179 dinara. 

  Danas se prvi put posle dva meseca dogodilo da su cene za obe vrste goriva snižene. Poslednji put su pojeftinili i benzin i dizel 23. septembra.

  Ovo pojeftinjenje najavio je juče predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Beograd prodao udeo u Lasti?

  Paket akcija Saobraćajnog preduzeća Lasta prodat je danas na Beogradskoj berzi za 560 dinara po akciji, odnosno za ukupno 145,26 miliona […]