• Vučić: Loše za Srbiju da Dragan J. Vučićević ode u zatvor

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je „loše za zemlju“ da vlasnik Informera Dragan J. Vučićević ode u zatvor jer ne želi da plati novčanu kaznu po presudi za uvredu. Vučić je kazao da mu je vlasnik Informera sinoć u telefonskom razgovoru preneo da je „odlučan“ da protest zbog te presude izrazi tako […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić: Loše za Srbiju da Dragan J. Vučićević ode u zatvor
  Foto: IN Medija

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je „loše za zemlju“ da vlasnik Informera Dragan J. Vučićević ode u zatvor jer ne želi da plati novčanu kaznu po presudi za uvredu.

  Vučić je kazao da mu je vlasnik Informera sinoć u telefonskom razgovoru preneo da je „odlučan“ da protest zbog te presude izrazi tako što će otići u zatvor.

  Ne mogu da kritikujem ad personam sudiju i da ulazim u meritum stvari ali mnogo čudnih stvari ima u našem pravosudju. Postoji ogroman uticaj stranaca, neke medijske kuće ne mogu nikad da dobiju osuđujuće presude šta god rekli. – kazao je Vučić. ;

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dragan-j-vucicevic-ide-u-zatvor/

  Naveo je i da se ponudio da umesto Vučićevića plati novčanu kaznu ali da je vlasnik Informera „rešio da pokaže da se time bori za svoje principe“.

  To će loše da odjekne kod naših građana a za druge me baš briga. Nadam se da se to nekako prevaziđe, loše je za zemlju da ide u zatvor. –  kazao je predsednik.

  Vučić je najavio da će u ponedeljak odgovoriti na optužbe koje je Milo Đukanović izneo na račun Srbije tokom kampanje za predsedničke izbore.

  Danas je izborna tišina, ništa ne želim da kažem. Celu izbornu kampanju sam prećutao, njemu ću odgovoriti u ponedeljak a imaću šta da kažem i drugom kandidatu oko kineskih kredita. Nisam (Aljbin) Kurti ni (Denis) Bećirović pa da licemerno držim pridike i predavanja Srbiji a da istovremeno radim sve ono što Srbiji prebacujemo. – kazao je Vučić.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]