• Vučić: Moja je obaveza da dođem u Skupštinu i odgovorim svima

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je njegova obaveza da poštuje Skupštinu Srbije i da će u četvrtak na sednici o Kosovu odgovarati svim poslanicima. Vučić je u video obraćanju na Instagramu kazao da je, kada je Srbija upoznata sa francusko-nemačkom inicijativom o pitanju Kosova i Metohije, pozvao parlamentarne stranke na konsultacije da bi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić: Moja je obaveza da dođem u Skupštinu i odgovorim svima

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je njegova obaveza da poštuje Skupštinu Srbije i da će u četvrtak na sednici o Kosovu odgovarati svim poslanicima.

  Vučić je u video obraćanju na Instagramu kazao da je, kada je Srbija upoznata sa francusko-nemačkom inicijativom o pitanju Kosova i Metohije, pozvao parlamentarne stranke na konsultacije da bi im ukazao na sve činjenice i da bi zajednički pokušali da pristupe rešavanju problema.

  Oni su rekli, ili najveći deo njih bar: Mi nismo zainteresovani, mi hoćemo Skupštinu, hoćemo sebe da prikažemo, hoćemo političku pobedu, nismo baš toliko zainteresovani za Kosovo i Metohiju. – rekao je Vučić.

  Naveo je da je njegova obaveza da poštuje Skupštinu Srbije, kao i da će doći sam da odgovara svima „znajući da ne dolaze zbog odgovora, već zbog samopromocije“.

   – A onda vam ni to nije bilo dovoljno, vi ste pozvali svoje stranačke simpatizere da vam pomognu. Nije problem, boriću se i pobedićemo svi kao Srbija, jer Srbiju ne možete da savladate. – kazao je Vučić.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija