• Vučić o zaustavljanju Danila: Albanski policajci uperili puške u njega i pitali „ime oca?“

  Aleksandar Vučić objavio je da su albanski policajci kod Podujeva, u njegovog sina Danila uperili puške tražeći da po svaku cenu skine majicu s natpisom „Predaja nije opcija“, ali da to nisu uspeli. – Tek sada sam saznao šta se sve dešavalo na KiM. Poslednji put kada su zaustavili Danila, nedaleko od Podujeva, albanski policajci […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić o zaustavljanju Danila: Albanski policajci uperili puške u njega i pitali „ime oca?“

  Aleksandar Vučić objavio je da su albanski policajci kod Podujeva, u njegovog sina Danila uperili puške tražeći da po svaku cenu skine majicu s natpisom „Predaja nije opcija“, ali da to nisu uspeli.

  Tek sada sam saznao šta se sve dešavalo na KiM. Poslednji put kada su zaustavili Danila, nedaleko od Podujeva, albanski policajci tražili su da, po svaku cenu, skine majicu na kojoj je pisalo ‘Predaja nije opcija’. Danilo nije pristao, a onda su uperili puške u njega i pitali ‘Ime oca?’ On je odgovorio: ‘Aleksandar! To je moj tata i vaš predsednik!’ Majicu mu nisu skinuli, obraz mu nisu ukaljali. Predaja nije opcija!

  Vučić je prethodno izjavio da su „tzv. kosovski policajci“ automobil u kome je bio njegov sin tri puta zaustavljali i pretresali.

  Čestitam Aljbinu Kurtiju na hrabrosti. Kurti nije tako hrabar kada je u mom društvu, ali jeste kada pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci. Samo nek nastavi. Predaja nije opcija, za to bi se neki uplašili. – rekao je Vučić.

  Vučićev sin je zaustavljen na izlazu sa auto-puta, u selu Trude, nakon skupa u Gračanici povodom Vidovdana. Posle liturgije, Danilo Vučić je viđen kako se kreće kroz Gračanicu, u pratnji grupe Srba i pripadnika obezbeđenja, dodali su.

  Naslovna: Instagram (Buducnostsrbijeav)

  Izvor: 021.rs

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ::

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/kosovska-policija-zaustavila-vucicevog-sina-nosio-majicu-sa-antikosovskim-natpisima/?fbclid=IwAR0GX-A66oBRoUo78pz0HY5G6O8votS61WdRcONLGVahoqONItB1wk0E6Xo

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija