• Vučić: Opozicija će imati izbore i pre nego što misli i izgubiti ih ubedljivije nego prethodne

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da, ukoliko opozicija bude nedvosmisleno zatražila izbore, do njih će doći i brže nego što su mislili, kao i da će ona na njima izgubiti. Vučić je rekao i da će na tim izborima, ne precizirajući kojim i kad, opozicija izgubiti još uverljivije nego na prethodnim, jer, kako […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić: Opozicija će imati izbore i pre nego što misli i izgubiti ih ubedljivije nego prethodne

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da, ukoliko opozicija bude nedvosmisleno zatražila izbore, do njih će doći i brže nego što su mislili, kao i da će ona na njima izgubiti.

  Vučić je rekao i da će na tim izborima, ne precizirajući kojim i kad, opozicija izgubiti još uverljivije nego na prethodnim, jer, kako je ocenio, „narod ne mogu da prevare„.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/vucic-izbori-vrlo-brzo-za-sest-do-sedam-meseci/

  Upitan o raspisivanju vanrednih izbora u Beogradu i da li se plaši da ih raspiše, Vučić je odgovorio da o tome sluša već danima.

  Pre 15 dana su mi pretili da ako Vučić raspiše izbore staće Srbija… pa su posle promenili mišljenje i sad hoće izbore po svaku cenu. – kazao je on.

  Prema njegovim rečima, niko ne pita kako je moguće da se u deset ili 15 dana sve promeni.

  Ako budu jasno izrazili želju i volju za izborima, i ako kažu ‘da, hoćemo izbore što pre’, imaće ih i brže nego što su mislili. – kazao je Vučić.

  Rekao je i da će opozicija na tim izborima izgubiti ubedljivijom razlikom nego na prethodnim ali nije precizirao na koje izbore misli.

  Redovni lokalni izbori su na proleće naredne godine, a opozicija traži vanredne beogradske izbore, ali da oni budu razdvojeni od lokalnih i eventulanih vanrednih parlamentarnih izbora.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija