• Vučić: Ponosan sam na proteklih 10 godina, a većina će reći „Dosta mi je tog arogantnog đubreta“

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je Srbija u proteklih 10 godina, od kako je došao na vlast, napravila ogromne korake. Dodao je da je ponosan na te rezultate jer zemlja „ne liči“ na ono što je nasledio 2012. godine. Vučić je rekao da je 2012. prosečna plata bila oko 330 evra, odnosno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić: Ponosan sam na proteklih 10 godina, a većina će reći „Dosta mi je tog arogantnog đubreta“
  Foto: instagram buducnostsrbijeav

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je Srbija u proteklih 10 godina, od kako je došao na vlast, napravila ogromne korake. Dodao je da je ponosan na te rezultate jer zemlja „ne liči“ na ono što je nasledio 2012. godine.

  Vučić je rekao da je 2012. prosečna plata bila oko 330 evra, odnosno gotovo upola manja nego sada a da je u protekloj dekadi Srbija izgradila više auto-puteva nego u prethodnih 50 godina i više bolnica nego u prethodnih 60 godina.

  Srbija se modernizovala i promenila i pokazala da može da bude zemlja uspeha a ne propasti i nesreće. Imali smo mir i stabilnost i ogroman ekonomski napredak uz fiskalnu konsolidaciju. Javni dug je 53,6 odsto, i to usred korone i rata na evropskom tlu. –  rekao je Vučić.

  Vučić je rekao da Srbija danas više zarađuje na izvozu softvera nego u poljoprivredi, što svedoči o modernizaciji koja je sprovedena u tih 10 godina.

  Većina će reći: ‘Dosta mi je tog arogantnog đubreta’, i ja nemam problem sa tim. Ali uvek se na kraju vidi da su ljudi srećni zbog rezultata koje smo napravili, i to se vidi na svim izborima. – rekao je on.

  Vučić je rekao da je veoma važno da se nastavi putem mira i stabilnosti, dalje modernizacije i industrijalizacije.

  Uspeli samo sa Republikom Srpskom da krenemo u obeležavanje onoga čega su se drugi stideli. Od Jasenovca i žrtava Oluje. Ali i da ne krijemo da postoje mesta stradanja nekih drugih naroda za koja su odgovorni neki naši ljudi, jer to je jedini način da gradimo budućnost. –  rekao je on.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/vucic-o-protestu-u-novom-sadu-policija-bila-blaga-obezbedjenje-angazovano-u-skladu-sa-zakonom/

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]