• Vučić: Predstojeći izbori su mi najvažniji do sada, boriću se zajedno sa SNS

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Šapcu, uoči proslave 15 godina postojanja SNS, da su predstojeći izbori „najvažniji do sada“.Dodao je da će se on „boriti zajedno“ sa članovima te stranke. –Da vam kažem veliko hvala za sve pobede u prethodnim godina i da vam kažem da su izbori pred vama najvažniji izbori. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić: Predstojeći izbori su mi najvažniji do sada, boriću se zajedno sa SNS
  Foto: IN Medija

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Šapcu, uoči proslave 15 godina postojanja SNS, da su predstojeći izbori „najvažniji do sada“.Dodao je da će se on „boriti zajedno“ sa članovima te stranke.

  Da vam kažem veliko hvala za sve pobede u prethodnim godina i da vam kažem da su izbori pred vama najvažniji izbori. Pokušaće da sruše sve ono što ste vi stvarali svojom snagom, svojom energijom rekao je Vučić pristalicama stranke u Šapcu.

  Vučić nije predsednik SNS od maja ove godine, a danas je naveo da se „neće sklanjati u stranu i da neće biti neutralan“.

  Biti neutralan i ne biti uz svoju Srpsku naprednu stranku je zločin prema Srbiji. Zato ću da podržim svim srcem, svom snagom, i da se borim zajedno s vama  rekao je on.

  Dodao je da će vanredni izbori 17. decembra biti „odsudni“.

  Pozvao je sve one koji su „od početka“ bili u SNS, a koji po njegovim rečima, nisu odstupili od ideja „slobodarske Srbije“ da se uključe u predstojeću kampanju. 

  Izbori 17. decembra su odsudni, tog dana nema opuštanja rekao je Vučić.

  Pozvao je sve one koji su „od početka“ bili u SNS, a koji po njegovim rečima, nisu odstupili od ideja „slobodarske Srbije“ da se uključe u predstojeću kampanju. 

  Izbori 17. decembra su odsudni, tog dana nema opuštanja rekao je Vučić.

  Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević je izjavio da je dosadašnjih 15 godina postojanja te stranke tek „prvo poluvreme“, a da će „drugo poluvreme“ biti mnogo teže.

   Neće navijati za nas ni sudija, ni VAR-soba. Protivniku će biti dozvoljeno da nas povređuje, arbitar će nama davati žute i crvene kartone, a mi moramo dobro da razumemo da sve što je urađeno u 15 godina, kao vodom može da bude odnešeno u neverovatno kratkom periodu ako se na vlast vrate oni koji su uništavali Srbiju rekao je Vučević na proslavi 15. godišnjice postojanja SNS.

  Naveo je da stranka ima gotovo 700.000 članova i da je „prirodno da ne misle svi isto o određenim pitanjima“, ali da je mnogo više onoga što ih spaja, pre svega „ljubav prema Srbiji“.

   Kada podvučemo crtu posle ovih 15 godina postojanja SNS – stranke koja je bila neophodna Srbiji, videćemo kilometre i kilometre autoputeva, modernizovane i brze železničke pruge, stotine fabrika, nove kliničke centre, bolnice, domove zdravlja… kazao je Vučević.

   Govoreći o opoziciji, kazao je da se oni zbrajaju u jednu kolonu koju će najverovatnije predvoditi Marinika Tepić i Miroslav Aleksić, a iza njih je „najveći politički tajkun Srbije“ – predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

   On je pokrovitelj svega toga, on stoji iza te liste, samo se boji da se kandiduje. Ne sme svoje ime da stavi na listu, nego pušta drugeocenio je Vučević.

   Ocenio je i da bi opozicija ako pobedi na izborima „uvela sankcije Rusiji, ušla u NATO i proglasila Srbiju za genocidnu državu i genocidan narod“.

  A Srpska napredna stranka i naši politički saveznici moraju da imaju politički odgovor na to i da pobede na izborima koji su pred nama, a ne da imaju malodušnost i bezvoljnost. Nema predaje, ovo je prvo poluvreme. Nemamo pravo na razočaranost, defetizam, umor, nego na političku borbu, borbu za Srbiju rekao je Vučević.

   Dodao je da u „drugo poluvreme“ SNS ide ne da čuva rezultat, nego da „još više vodi“.

  Izvor: Beta / 021.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]