• Vučić: Svi znaju da je litijum potreban, puštaju da svi napadaju samo mene

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije tačno da „vraća litijum na velika vrata“ već da samo svakodnevno govori da se ni jedna nacija u svetu nije odrekla litijuma. On je u Davosu, nakon sastanka sa predstavnicima SK grupe koja se bavi izradom baterija i čipova, rekao da su oni između ostalog govorili i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić: Svi znaju da je litijum potreban, puštaju da svi napadaju samo mene

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije tačno da „vraća litijum na velika vrata“ već da samo svakodnevno govori da se ni jedna nacija u svetu nije odrekla litijuma.

  On je u Davosu, nakon sastanka sa predstavnicima SK grupe koja se bavi izradom baterija i čipova, rekao da su oni između ostalog govorili i o litijumu, a da se on kad pogleda srpske novine, gde bi ga, kako je naveo „obesili jer govori istinu“, zapita „zašto da se bori kad on od toga nema ništa“.

  I kad kažu Vučić na velika vrata uvodi. Ne uvodim ja ni na kakva vrata nego govorim istinu, jesmo li jedina nacija koja će da odustane od onoga što ima? Nijedna nacija u svetu nije odustala od litijuma. Zamislite da Emirati odustanu od nafte, od zlata od nečega.- rekao je Vučić.

  On je istakao da Srbija nije dobro uredila sistem rudarstva tako da ni sada ne zna šta ima, već bogatstva otkrivaju privatne kompanije.

  Nisam promenio ništa, ovo mi je 110. put da govorim isto i nastaviću to da goorim, jer ja govorim, a vetar odnese, jer je svima lakše da se ne zameraju,- dodao je Vučić.

  On je ponovio da „svi znaju“ da je litijum potreban, ali da to niko neće da kaže, već prepuštaju da sve „ptice rugalice“ napadaju samo Vučića.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija