• Vučić: U Srbiji uskoro počinje grejanje, ali očekujem da se neko i sad na 25 stepeni buni

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se nada da će sukob u Ukrajini uskoro biti završen, ali da ne veruje u to niti da vidi takav ishod. On je rekao da će zbog tog sukoba u svim zemljama biti problema do kraja zime ali da će u Srbiji uskoro početi grejanje, bez obzira na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić: U Srbiji uskoro počinje grejanje, ali očekujem da se neko i sad na 25 stepeni buni
  Foto: instagram buducnostsrbijeav

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se nada da će sukob u Ukrajini uskoro biti završen, ali da ne veruje u to niti da vidi takav ishod.

  On je rekao da će zbog tog sukoba u svim zemljama biti problema do kraja zime ali da će u Srbiji uskoro početi grejanje, bez obzira na temperaturu. Naveo je i da čeka da se i danas, na 25 stepeni, pojavi neko  u majicama kratkih rukava da protestuje što nema grejanja.

  Plašim se da će da bude još gore. Jer niko ne želi kompromis nego poraz one druge strane. A kada to imate, dok stvari ne postanu jasnije, a čini mi se da neće skoro postati, plašim se da ćemo imati sukobe. – rekao je Vučić.

  Vučić je potvrdio da jedinice Vojske Srbije trenutno sprovede jednu od najvećih vojnih vežbi pod nazivom „Manevri 2022“, ali da ni on ni drugi nisu o tome želeli da govore.

  Radimo svoj posao, to je nešto uobičajeno…svake godine imamo takvu vežbu, samo smo sada uključili više ljudi. Želimo da vidimo svoje slabosti i da uložimo mnogo u vojnu industriju. Ali to neće biti bacanje novca u bunar. Kupovaćemo i dronove, dronove kamikaze i izviđačke bespilotne letelice. Želimo da nešto od toga bude i transfer tehnologija, jer vojska je jedan od četiri stuba države i treba da bude osnažena. – rekao je on.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/jp-srbijagas-ad-gas-fermont-iz-stare-pazove-medju-najvecim-duznicima/?fbclid=IwAR3DfVpXAq1NQqwH252xIEsloltYvBS5Usmi0ZOf3HQ7j3RwcHnjYMs2IeU

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]