• Vučić: U sredu ću sa Malim i Momirovićem kupiti i probati parizer

  Aleksandar Vučić izjavio je, povodom kritika opozicije na izbor 20 namirnica kojima će biti snižene cene i njihovog kvaliteta, da će sam kupiti i probati parizer. Vučić je nakon sastanka u okviru inicijative Brdo Brioni koji se održava u Skoplju, rekao da će se „potruditi da kupi“ u sredu jeftini parizer i da će na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučić: U sredu ću sa Malim i Momirovićem kupiti i probati parizer

  Aleksandar Vučić izjavio je, povodom kritika opozicije na izbor 20 namirnica kojima će biti snižene cene i njihovog kvaliteta, da će sam kupiti i probati parizer.

  Vučić je nakon sastanka u okviru inicijative Brdo Brioni koji se održava u Skoplju, rekao da će se „potruditi da kupi“ u sredu jeftini parizer i da će na doručak pozvati ministre finansija Sinišu Malog i unutrašnje i spoljnje trgovine Tomislava Momirovića.

  U sredu to je doručak za nas trojicu, da vide da se mi ne igramo sa narodom. – rekao je Vučić.

  Kazao je da „nije parizer problem“, i da su među proizvodima koji će od 13. septembra biti jeftiniji i mleko i jogurt, kao i šampon za bebe i šampon za odrasle, te da se time država trudi „da pokaže brigu prema ljudima“, dok se iz opozicije „smeju činjenici da imamo najjeftiniji hleb i najjeftiniju struju“.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]