• Vučića ne zanimaju privatne tužbe zbog vrtića u Pećincima: „To nije moj posao“

  Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga ne zanimaju privatne tužbe zbog problema sa vrtićem u Pećincima i da to nije nešto čime on treba da se bavi. – Šta me briga što je neko nekog privatno tužio? Šta treba, da idem po kućama da branim da neko […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vučića ne zanimaju privatne tužbe zbog vrtića u Pećincima: „To nije moj posao“
  Foto: IN Medija

  Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga ne zanimaju privatne tužbe zbog problema sa vrtićem u Pećincima i da to nije nešto čime on treba da se bavi.

  Šta me briga što je neko nekog privatno tužio? Šta treba, da idem po kućama da branim da neko nekog privatno tuži? Moj posao je da obezbedim da ima što više vrtića, dovoljno za svu decu i da nema diskriminacije. I na tome ću da nastavim da radim. – rekao je Vučić.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/luki-tuzio-i-majku-iz-pecinaca/

  On je to izjavio kao komentar na informaciju da je predsednik opštinskog odbora SNS u Pećincima Milorad Pantić tužio Jelenu Mihajlović iz tog mesta zbog tvrdnji da je njeno dete iz političkih razloga izbačeno iz vrtića.

  Vučić je dodao da mediji o njemu pričaju da je „negativno rođen“ i da je umešan u kriminalnu aferu Jovanjica, ali da on nikoga zbog toga nije tužio.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/pecinci-milorad-pantic-tuzio-predsednika-oo-ds-a-nikolu-mazica-zbog-klevete/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija