• Vulin: Ako se Vučić ne kandiduje, ja ću

  Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je jedini razlog da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne kandiduje na predsedničkim izborima – pritisak zemalja zapada. Vulin je za TV Prva kazao da će se on lično kandidovati za predsednika ukoliko to Vučić ne uradi. Potsetimo ovo je drugi put da se najavljuje spremnost Aleksandra […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vulin: Ako se Vučić ne kandiduje, ja ću

  Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je jedini razlog da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne kandiduje na predsedničkim izborima – pritisak zemalja zapada.

  Vulin je za TV Prva kazao da će se on lično kandidovati za predsednika ukoliko to Vučić ne uradi.

  Potsetimo ovo je drugi put da se najavljuje spremnost Aleksandra Vulina za kandidaturu ukoliko aktuelni predsednik ne uđe u trku za odbranu funkcije.
  U maju mesecu ove godine, Pokret Socijalista je nakon sednice Predsedništva saopštio odluku da kandiduju Aleksandra Vulina za predsedniče izbore.

  -Politika predsednika Vučića mora imati nastavljača, a ko je iskreniji u sprovođenju politike ujedinjenja Srba, vojne neutralnosti i socijalne pravde od našeg predsednika Aleksandra Vulina- saopštili su tada.

  Retorika se i nakon tri meseca nije prmenila.

  -Nas dvojica smo saborci. Ako Srpska napredna stranka neće da se bori, onda će Pokret socijalista. Imaju boljeg od mene, to je Aleksandar Vučić, ali nemaju drugog boljeg od mene, prema tome, ili će on da se kandiduje, ili ću ja“, rekao je Vulin danas na TV Prva.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]