• Vulin: Dođite na Egzit, uživajte u muzici, ali nemojte da se drogirate

  Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas  Petrovaradinsku tvrđavu i prostor na kome će se održati muzički festival Egzit i naglasio da će pripadnici policije učiniti sve da posetioci festivala budu bezbedni i sigurni, ali i da će svaki diler droge i konzument droge biti strogo kažnjen, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Rukovodioci […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vulin: Dođite na Egzit, uživajte u muzici, ali nemojte da se drogirate

  Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas  Petrovaradinsku tvrđavu i prostor na kome će se održati muzički festival Egzit i naglasio da će pripadnici policije učiniti sve da posetioci festivala budu bezbedni i sigurni, ali i da će svaki diler droge i konzument droge biti strogo kažnjen, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

  Rukovodioci Ministarstva unutrašnjih poslova i članovi Operativnog štaba  referisali su ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu o preduzetim merama i stanju bezbednosti uoči početka festivala.

  Foto: MUP Srbije

  Učinićemo sve da svakog narko-dilera uhapsimo i privedemo pravdi, ali isto tako ni konzumenti narkotika neće biti pošteđeni, učinićemo sve da im maksimalno otežamo mogućnost za kupovinu i konzumiranje narkotika. Dođite na Egzit, uživajte u muzici, ali nemojte da se drogirate, nema opravdanja da upropaštavate svoj i tuđe živote – istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz različitih organizacionih jedinica će  koordinisanim i marljivim radom, kao i prošle godine, učiniti sve da posetioci muzičkog festivala Egzit budu bezbedni i sigurni, baš kao što ćemo učiniti sve da se svakodnevni način života Novosađana zaštiti. Mi za četiri dana trajanja Egzit festivala očekujemo prisustvo preko 200 hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva, veliki broj pripadnika policije angažovano je na obezbeđenju prostora na kome se Egzit održava, ali su pripadnici policije i 24 časa angažovani na obezbeđenju kampa za posetioce festivala, na Štrandu. S obzirom da se protiv naše države vodi specijalni rat i da su lažne dojave o postavljenim bombama česte, posebnu pažnju posvetili smo aktivnostima protivdiverzione zaštite, preventivni protivdiverzioni pregledi vršiće se svakodnevno. – poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uoči početka  muzičkog festivala Egzit.

  Ministar unutrašnjih poslova istakao je da će za vreme trajanja Egzita biti angažovani i pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade Novi Sad, te da će posebno biti angažovani prilikom održavanja vatrometa.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/exit-ocekujemo-da-u-cetiri-dana-festival-poseti-vise-od-200-hiljada-ljudi/

  Naslovna: skrinšot Youtube MUP Srbije

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija