• Vulin: Marihuana neće biti legalizovana dok je Vučić predsednik

  Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da u Srbiji, dok je Aleksandar Vučić njen predsednik, marihuana neće biti legalizovana i da će biti uhapšeni svi oni koji se bave narkoticima pa i sa jednim džointom. Ne verujem u podelu na lake i teške droge. Ja verujem u stepenice kada su narkotici u pitanju – […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vulin: Marihuana neće biti legalizovana dok je Vučić predsednik

  Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da u Srbiji, dok je Aleksandar Vučić njen predsednik, marihuana neće biti legalizovana i da će biti uhapšeni svi oni koji se bave narkoticima pa i sa jednim džointom.

  Ne verujem u podelu na lake i teške droge. Ja verujem u stepenice kada su narkotici u pitanju – kreneš od marihuane završiš na igli. Uvek ću u parlamentu ako se to postavi kao tema glasati protiv legalizacije marihuane“, rekao je Vulin za televiziju Pink.
  Ministar je najavio akciju tog ministarstva u vraćanju policajaca-pozornika na ulice, koga će svaki stanovnik bloka poznavati.
  Prethodno je ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio da će Srbija, kao članica UN, u skladu sa odlukom UNODK-a, skinuti marihuanu sa liste narkotika i naveo da se u Srbiji već radi na tome.
  „Već smo ušli u tu problematiku i mi kao članica UN – poštovaćemo sve. Radimo na tome i kako su oni zamislili nema razloga da ne primenimo, a da ne ugrožavamo građane i zakonodavstvo“, kazao je Lončar pre dve nedelje.
  Međutim, Vulin kaže da Komisija za narkotike Ujedinjenih nacija marihuanu nije skinula sa liste narkotika, već da ju je samo prebacila iz jedne kategorije u drugu i da je i dalјe na listi opojnih droga.
  Autor: 021.rs

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]