• Warzone Sezona 6 – nova mapa, stari Gulag

  Novi operater Aleks stiže sa sezonom 6 kao i nova mapa, oružje, ali stari Gulag. Novi bunkeri u sezoni 6 U novoj sezoni postoje tri bunkera iz Drugog svetskog rata koji su blizu „Radar Arraya“ i Bloka 15, kod aerodroma i kod silosa na Boneyardu. Proverite transportne kontejnere na ovim područjima. U njima su sakrvene […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Warzone Sezona 6 – nova mapa, stari Gulag

  Novi operater Aleks stiže sa sezonom 6 kao i nova mapa, oružje, ali stari Gulag.

  Novi bunkeri u sezoni 6

  U novoj sezoni postoje tri bunkera iz Drugog svetskog rata koji su blizu „Radar Arraya“ i Bloka 15, kod aerodroma i kod silosa na Boneyardu. Proverite transportne kontejnere na ovim područjima. U njima su sakrvene rupe sa sajlama za spust.

  Stari Gulag u novoj sezoni

  Originalni Gulag je poznat većini igrača sa početka, međutim kompanija je kasnije odlučila da ga zameni Gunfight mapama iz multiplejera.

  Dobra vest je da je originalni Gulag ponovo tu, za sve one kojima je nedostajao. Postoje sitne izmene, pa se savetuje da se držite tuševa i ormarića kako biste ograničili svoju vidljivost protivniku.

  Novo oružje u Warzone Sezona 6

  • .410 Ironhideshotgut (Battlepass 15)
  • TheGravassaultrifle (Battlepass 31)
  • Battleaxetwo-handedmalee
  • LAPA SMG
  • Hammer&Sickle

  Novi operateri u Sezoni 6

  Kao što je i očekivano, Sezona 6 donosi nekoliko novih operatera. Prvi je već poznat, Alex Mason (NATO) koji je dostupan odmah, dok Fuze (Varšavski pakt) će biti dostupan u okviru bandla kasnije u sezoni.

  Oni koji imaju kupljen Battlepass otključaće još tri legendarna operatera – „Panda bear“, „Red Panda“ i „Pain panda“.

  BattlePasss u sezoni 6

  Battlepass u šestoj sezoni sadrži mešavinu novina sa tempatikom Hladnog rata i Drugog svetskog rata sa kojim se uvodi prelaz na predstojeći CallofDuty: Vanguard.

  Operatori, kozmetika, stikeri i 1300 CP-a. Kao i 20 novih bluprintova.

  Šta je „Huntingevent“ u sezoni 6?

  Warzone kao i svake godine donosi novi događaj povodom Noći veštica u igru koji počinje 19. oktobra. O događaju za sada nema mnogo informacija, ali se pretpostavlja da će biti sličan pethodnoj godini sa zombijima i promenama na mapi u horor maniru.

  Pored toga, uvodi se i novi anti-cheat program za koji ćemo nadalje videti koliko je efikasan.

  Stefan Simonović

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA