• Whatsapp konačno uvodi reakcije na poruke

  Whatsapp uvodi novu opciju reakcija na poruke koja već neko vreme postoji na drugim platformama za razmenjivanje poruka. Popularna aplikacija u vlasništvu Mete implementira reakcije na poruke poput onih na Instagramu ili Fejsbuku. Dugim pritiskom na poruku, funkcija omogućava korisnicima da reaguju jednim od šest emodžija: palac gore, srce, plač, smeh, šokirano lice ili sklopljene […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Whatsapp konačno uvodi reakcije na poruke

  Whatsapp uvodi novu opciju reakcija na poruke koja već neko vreme postoji na drugim platformama za razmenjivanje poruka.

  Popularna aplikacija u vlasništvu Mete implementira reakcije na poruke poput onih na Instagramu ili Fejsbuku. Dugim pritiskom na poruku, funkcija omogućava korisnicima da reaguju jednim od šest emodžija: palac gore, srce, plač, smeh, šokirano lice ili sklopljene ruke.

  Reakcije su već neko vreme u pripremi, a kako je izvestio „WABetaInfo“ ova funkcija je već u beta verziji aplikacije za Android i uskoro će biti dostupna svim korisnicima.

  Pored Android verzije, opciju će dobiti i iOS, kao i aplikacija za računare sa malim zakašnjenjem.

  Iako kasni za konkurencijom, ovaj potez ne iznenađuje s obzirom da su emodži reakcije postale uobičajene na drugim servisima za razmenu poruka kao što su iMessage, Fejsbuk mesendžer, Instagram, i čak DM na Tviteru.

  Reakcije su za sada dostupne samo beta testerima, a funkciju će ostali korisnici dobiti u nekom od narednih ažuriranja aplikacije.

  Fotografija: Eyestetix Studio
  Stefan Simonović/ nova.rs

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA