• WhatsApp omogućava prenos istorije ćaskanja između Androida i iOS

  Whatsapp dodaje mogućnost da svoju istoriju ćaskanja prebacite sa starog uređaja na novi ukoliko prelazite sa iOS na Android i obrnuto. Funkcija je najavljena tokom Samsungovog predstavljanja modela Z Fold 3 i z Flip 3. Na kraju će ova funkcija omogućiti sve transfere između Android i iOS telefona, ali nije jasno kada će biti dostupna […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  WhatsApp omogućava prenos istorije ćaskanja između Androida i iOS

  Whatsapp dodaje mogućnost da svoju istoriju ćaskanja prebacite sa starog uređaja na novi ukoliko prelazite sa iOS na Android i obrnuto. Funkcija je najavljena tokom Samsungovog predstavljanja modela Z Fold 3 i z Flip 3.

  Na kraju će ova funkcija omogućiti sve transfere između Android i iOS telefona, ali nije jasno kada će biti dostupna za sve uređaja.

  Nova funkcija bi trebalo da reši jednu od najvećih frustracija korisnika koji prelaze sa jednog OS-a na drugi. Razlog tome je što su se časkanja sa Android uređaja čuvala na Google disku, dok iOS čuva na iCloudu, što je značilo da istoriju možete preneti samo na uređaje sa istim operativnim sistemom.

  Prenos Whatsapp ćaskanja preko kabla

  Nova funkcija prenosi istoriju koristeći Lighting na USB-C kabl umesto interneta.

  Whatsapp kaže da će prvo biti omogućena na novim Samsung telefonima na preklop, a biće dostupan i za osale Samsungove uređaje sa Android 10 ili novijim verzijama.

  Kompanija nije navela kada ova funkcija stiže za ostale Android telefone.

  Stefan Simonović

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA