• WhatsApp uveo opciju koja će vas spasiti od neprijatnih situacija

  Mogućnost brisanja poruka na WhatsAppu ponekad „spasava život“, ali korisnici nekad odaberu pogrešnu opciju i dovedu se u neprijatnu situaciju. Ukoliko ste slučajno izbrisali poruku samo za sebe, umesto da je uklonite iz četa za sve učesnike, niste jedini. WhatsApp je prepoznao ovaj problem i uveo novu „undo“ opciju za grupne četove koja omogućava poništavanje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  WhatsApp uveo opciju koja će vas spasiti od neprijatnih situacija

  Mogućnost brisanja poruka na WhatsAppu ponekad „spasava život“, ali korisnici nekad odaberu pogrešnu opciju i dovedu se u neprijatnu situaciju.

  Ukoliko ste slučajno izbrisali poruku samo za sebe, umesto da je uklonite iz četa za sve učesnike, niste jedini.

  WhatsApp je prepoznao ovaj problem i uveo novu „undo“ opciju za grupne četove koja omogućava poništavanje „Delete for Me“ opcije, kako bi se izbegle potencijalno nelagodne situacije.

  Nova opcija stiže u vreme praznika, tako da bi neki mogli izbeći neugodne situacije u razgovorima nakon zajedničkih večera, druženja, susreta i slično.

  Potencijalni problem može biti u činjenici da je opcija dostupna samo pet sekundi nakon „slučajnog brisanja“, a na raspolaganju je svim korisnicima Androida i Ajfona.

  Izvor: klix.ba
  Stefan Simonović/ nova.rs

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/manji-ili-visi-mrsaviji-ili-deblji-kako-cemo-izgledati-za-milion-godina/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI