• WhatsApp uvodi opciju koju će svi masovno koristiti

  Meta redovno unapređuje WhatsApp i svakim novim apdejtom dodaje po neku novu opciju. Poslednja novina već postoji na konkurentskim platformama i zvaće se „Message Yourself“. Opcija omogućava korisnicima da sami sebi šalju poruke u okviru aplikacije. Nova funkcija je takođe praktična jer će korisnici moći da sami sebi šalju razne beleške, liste za kupovinu, podsetnike, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  WhatsApp uvodi opciju koju će svi masovno koristiti

  Meta redovno unapređuje WhatsApp i svakim novim apdejtom dodaje po neku novu opciju. Poslednja novina već postoji na konkurentskim platformama i zvaće se „Message Yourself“.

  Opcija omogućava korisnicima da sami sebi šalju poruke u okviru aplikacije. Nova funkcija je takođe praktična jer će korisnici moći da sami sebi šalju razne beleške, liste za kupovinu, podsetnike, termine sastanaka, prenosi nova.rs.

  Za one koji se pitaju – ranije niste mogli sami sebi slati poruke na WhatsAppu, osim ukoliko ne koristite posebnu va.me vezu. To uskoro postaje prošlost, a mogućnost razmene poruka samih sa sobom će dobiti svi, kako je najavio „Tech Crunch“.

  Kako radi?

  Korisnici WhatsAppa će videti svoj kontakt na vrhu liste kontakata kada započnu novo ćaskanje.

  Uvođenjem nove funkcije, WhatsApp sustiže konkurenciju, jer je na Slacku, Signalu i drugim aplikacijama već neko vreme moguće razgovarati sa sobom.

  Message Yourself će u narednim nedeljama biti predstavljen svim Android i iPhone korisnicima.

  Stefan Simonović /nova.rs

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/sta-se-na-fejsbuk-profilima-menja-od-1-decembra/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI