• Za klizalište predviđeno 8 miliona dinara

  Rebalansom budžeta opštine Inđija, za ovu godinu, koji će se naći na narednoj sednici Skupštine opštine Inđija, 8 miliona dinara je predviđeno za usluge zakupa klizališta. Identična cifra je bila i prošle sezone kada je u sezoni prodato 12.559 karata, Tada je deset puta više novca planirano na plate angažovanih u sezoni gradskog klizališta nego […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za klizalište predviđeno 8 miliona dinara

  Rebalansom budžeta opštine Inđija, za ovu godinu, koji će se naći na narednoj sednici Skupštine opštine Inđija, 8 miliona dinara je predviđeno za usluge zakupa klizališta.

  Identična cifra je bila i prošle sezone kada je u sezoni prodato 12.559 karata, Tada je deset puta više novca planirano na plate angažovanih u sezoni gradskog klizališta nego što je ostvarena zarada.

  Na uloženih 8 000 000 dinara zarada je, prema Planu ustanove Sportski centar, bila 51.000 dinara. Za bruto zarade sportskih saradnika (pomoćnih poslova na klizalištu, izdavanje klizaljki i obuka klizanja) u prošloj sezoni je planirano da se potroši deset puta više tačnije 510 hiljada dinara.

  Takođe, poslednjih pet dana klizanje je bilo besplatno što je, kako su tvrdili predstavnici vlasti, omogućila japanska kompanija Tojo Tajers.

  IN Medija

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dan-klizanja-indjincane-kostao-oko-210-hiljada-dinara/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika