Za klizalište predviđeno 8 miliona dinara

Rebalansom budžeta opštine Inđija, za ovu godinu, koji će se naći na narednoj sednici Skupštine opštine Inđija, 8 miliona dinara je predviđeno za usluge zakupa klizališta. Identična cifra je bila i prošle sezone kada je u sezoni prodato 12.559 karata, Tada je deset puta više novca planirano na plate angažovanih u sezoni gradskog klizališta nego […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Za klizalište predviđeno 8 miliona dinara

Rebalansom budžeta opštine Inđija, za ovu godinu, koji će se naći na narednoj sednici Skupštine opštine Inđija, 8 miliona dinara je predviđeno za usluge zakupa klizališta.

Identična cifra je bila i prošle sezone kada je u sezoni prodato 12.559 karata, Tada je deset puta više novca planirano na plate angažovanih u sezoni gradskog klizališta nego što je ostvarena zarada.

Na uloženih 8 000 000 dinara zarada je, prema Planu ustanove Sportski centar, bila 51.000 dinara. Za bruto zarade sportskih saradnika (pomoćnih poslova na klizalištu, izdavanje klizaljki i obuka klizanja) u prošloj sezoni je planirano da se potroši deset puta više tačnije 510 hiljada dinara.

Takođe, poslednjih pet dana klizanje je bilo besplatno što je, kako su tvrdili predstavnici vlasti, omogućila japanska kompanija Tojo Tajers.

IN Medija

Pročitajte još:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/dan-klizanja-indjincane-kostao-oko-210-hiljada-dinara/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.