• Za novogodišnju rasvetu građani platili 4,9 miliona

  Nakon novogodišnjih praznika danas je JP“Inđija put“ krenulo da uklanja novogodišnju rasvetu za koju su građani Inđije izdvojili 4,9 miliona dinara u decembru. Pored već postojećih ukrasa predsednik opštine Inđija odlučio je da je potrebno nabaviti još ukrasa i to za gotovo 5 miliona dinara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za novogodišnju rasvetu građani platili 4,9 miliona
  Foto: IN Medija

  Javnom nabavkom sa početka decembra prošle godine u postupku nabavke novogodišnje rasvete, posao je dobio kao jedini ponuđač firma iz Krnješevaca DBA LIGHT DOO u visini od 4,9 miliona dinara sa uračunatim PDV-om. Sredstva za nabavku novogodišnje rasvete planirana su Odlukom o budžetu Opštine Inđija za 2023. godinu.

  Komisija za javnu nabavku je posle izvršene stručne procene jedinog ponuđača predložila da se ugovor dodeli firmi iz Krnješevaca.

  Iz JP „Inđija put“ nisu pojasnili na kojim lokacijama je postavljena novonabavljena novogodišnja rasveta, koliko je osim nabavke građane koštala električna energija potrošena u ove namene kao i koji je ralzlog kasnog uklanjanja rasvete. Inđinčani su imali priliku da vide radnike koji postavljaju ukrase sredinom decembra i danas iste radnike kako rade na uklanjanju dekoracija.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]