• Za održavanje atmosferske kanalizacije 14 miliona dinara firmi iz Beške

  Ugovor je zaključen u maju, radove na održavanju ne izvodi JP „Inđija put“ nego je javnom nabavkom odabrala izvođača radova za 14 miliona dinara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za održavanje atmosferske kanalizacije 14 miliona dinara firmi iz Beške
  Foto: IN Medija

  Firmi “Uređenje” iz Beške dodeljen je ugovor vredan 14 miliona dinara za “radovi na održavanju objekata atmosferske kanalizacije”. Naručilac je JP “Inđija put”.

  Ova firma je dobila ugovor od 14 miliona dinara za “održavanje objakata atmosfeske kanalizacija” kao jedini ponuđač Svirčeviću je iz budžeta dodeljen ugovor vredan 14.037.000 dinara sa PDV. U obrazloženju dodele ugovora stoji da je ova firma dala najbolju cenu i da će radove izvoditi samostalno. Ugovor je dodeljen 13. maja ove godine.

  U ugovoru se navodi da je odabrani izvođač dužan da u 12 meseci održava odvodne kanale i propuste na celoj teritoriji opštine Inđija.

  Istog dana Svirčevićeva firma dobila je ugovor od istog preduzeća od 29 miliona dinara sa PDV za usluge održavanje pešačkih staza, parking, autobuskih stajališta i ostalih raznih vrsta platoa.

  Procenjena vrednost nabavke JP “Inđija puta” navedena je 25 miliona. I na ovom javnom nadmetanju firma “Uređenje” iz Beške pojavila se kao jedini ponuđač.

  Vlasnik kompanije “Uređenje” iz Beške je Goran Svirčević, dok je njegov rođeni brat Dejan, jedan od rukovodilaca preduzeća Sremput AD iz Rume.

  Naše istraživanje pokazuje da “Uređenje” dobija poslove nakon raspisanih javnih nabavki. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]