• Za sada poznata dva „povratnika“ Scena festa i Bajaga premijerno

  Popularna inđijska manifestacija Scena fest, dvadeset i treći po redu, ove godine  biće održana krajem juna i početkom jula u Kulturnom centru Inđija. Inđinčani će ove godine u okviru Scena festa moći da prisustvuju koncertima grupe Van Gog koja je već nastupala u okviru ovog festival 2018. godine. Na Scena festu prvi put inđijskoj publici […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za sada poznata dva „povratnika“ Scena festa i Bajaga premijerno

  Popularna inđijska manifestacija Scena fest, dvadeset i treći po redu, ove godine  biće održana krajem juna i početkom jula u Kulturnom centru Inđija.

  Inđinčani će ove godine u okviru Scena festa moći da prisustvuju koncertima grupe Van Gog koja je već nastupala u okviru ovog festival 2018. godine. Na Scena festu prvi put inđijskoj publici predstaviće se  Bajaga i instruktori a treći put u okviru ovog letnjeg festivala Zvonko Bogdan legenda tamburaške muzike zabavljaće inđinčane.

  Iako još uvek nezvanične informacije o učesnicima, za IN Medija je potvrdila  direktorica Kulturnog centra Inđija, napomenuvši da će se ove godine na repertoaru naći “za svakog po nešto”

  Nema još zvaničnih detalja ali moram reći da ste dobro obavešteni o učesnicima na ovogodišnjem Scena festu. Biće tu dosta iznenađenja ali ne i novih “lica” za inđijsku publiku. Obrnuli smo krug, nema više ko nov da učestvuje, neki su nažalost “otišli” za vreme pandemije pa je sad došlo do toga da ponavljamo izvođače. – kazala je Rućica Jovanović direktorica KC Inđija.

  Jovanovićeva je istakla da ove godine publiku očekuje slična muzička atrakcija kao što je 2019. to bila Zrenjaninska filharmonija.

  V. Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Revizija u Biblioteci od sutra do 16. avgusta

  U Narodnoj biblioteci „Dr Đorđe Natošević“, srede 10. jula do petka 16. avgusta biće sprovedena revizija knjižnog fonda. Biblioteka neće raditi sa korisnicima u Inđiji od 10. jula do 16. […]