Za „Šangaj fest“ 850.000 dinara

Udruženje građana „Šangaj“ iz Inđije se na konkursu koji je raspisala lokalna uprava a odnosi se na „realizovanje programa od javnog interesa za opštinu Inđija“ apliciralo sa projektom „Šangaj fest 2023“ . Podsetimo da je reč o najmlađem festivalu u Inđiji koji je prvi put organizovan krajem juna 2021. godine. U okviru ovog festivala organizovan […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Za „Šangaj fest“ 850.000 dinara

Udruženje građana „Šangaj“ iz Inđije se na konkursu koji je raspisala lokalna uprava a odnosi se na „realizovanje programa od javnog interesa za opštinu Inđija“ apliciralo sa projektom „Šangaj fest 2023“ .

Podsetimo da je reč o najmlađem festivalu u Inđiji koji je prvi put organizovan krajem juna 2021. godine.

U okviru ovog festivala organizovan je turnir u basketu za devojčice i dečake, hip hop nastup, takmičenje u brejk densu i iscrtavanje grafita.

Celokupnu ideju pokrenuli su Nemanja Ćeranić poznati Inđijski reditelj, Dejan Ivanović Wuper umetnik iz Inđije i tvorac kultnih grafita i murala, Srđan Ivanović Giga brejkdenser i Nemanja Zubac.

Komisija za dodelu sredstava iz budžeta opštine Inđija udruženjima, za realizovanje programa od javnog interesa za opštinu Inđija, se odlučila da „Šangaj fest“ ove godine podrži sa 850.000 dinara, navodi se u preliminarnoj listi koja je objavljena na zvaničnom sajtu lokalne samouprave.

IN Medija

PROČITAJTE JOŠ:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/nemanja-zubac-sangaj-fest-se-desio-slucajno/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.

Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine

Ružica Jovanović je u obrazloženju odbijanja iznajmljivanja sale Kulturnog centra za tribinu inicijative „Proglas“ navela da programski dokumentarista Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima. Jovanovićeva u daljem tekstu obrazlaganja navodi osim zakasnelog apdejta dokumentariste, razlog nemogućnosti održavanja tribine „farbanje luka bine“.