• Za „Šangaj fest“ 850.000 dinara

  Udruženje građana „Šangaj“ iz Inđije se na konkursu koji je raspisala lokalna uprava a odnosi se na „realizovanje programa od javnog interesa za opštinu Inđija“ apliciralo sa projektom „Šangaj fest 2023“ . Podsetimo da je reč o najmlađem festivalu u Inđiji koji je prvi put organizovan krajem juna 2021. godine. U okviru ovog festivala organizovan […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za „Šangaj fest“ 850.000 dinara
  Foto: IN Medija

  Udruženje građana „Šangaj“ iz Inđije se na konkursu koji je raspisala lokalna uprava a odnosi se na „realizovanje programa od javnog interesa za opštinu Inđija“ apliciralo sa projektom „Šangaj fest 2023“ .

  Podsetimo da je reč o najmlađem festivalu u Inđiji koji je prvi put organizovan krajem juna 2021. godine.

  U okviru ovog festivala organizovan je turnir u basketu za devojčice i dečake, hip hop nastup, takmičenje u brejk densu i iscrtavanje grafita.

  Celokupnu ideju pokrenuli su Nemanja Ćeranić poznati Inđijski reditelj, Dejan Ivanović Wuper umetnik iz Inđije i tvorac kultnih grafita i murala, Srđan Ivanović Giga brejkdenser i Nemanja Zubac.

  Komisija za dodelu sredstava iz budžeta opštine Inđija udruženjima, za realizovanje programa od javnog interesa za opštinu Inđija, se odlučila da „Šangaj fest“ ove godine podrži sa 850.000 dinara, navodi se u preliminarnoj listi koja je objavljena na zvaničnom sajtu lokalne samouprave.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/nemanja-zubac-sangaj-fest-se-desio-slucajno/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija