• Zatvaranje puta Banstol-Čortanovci

  Put Banstol-Čortanovci biće zatvoren narednih mesec i po dana zbog planiranih radova na rekonstrukciji, saopšila je opštinska uprava. “Potpuna rekonstrukcija” tog puta počinje u ponedeljak i trajaće 40 dana. Put će biti optvoren za saopbraćaj po okočanju radova, a građani mogu koristiti okolni  put preko Beške. – Završena je projektna dokumentacija, ishodovane su sve dozvole […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zatvaranje puta Banstol-Čortanovci

  Put Banstol-Čortanovci biće zatvoren narednih mesec i po dana zbog planiranih radova na rekonstrukciji, saopšila je opštinska uprava.

  “Potpuna rekonstrukcija” tog puta počinje u ponedeljak i trajaće 40 dana. Put će biti optvoren za saopbraćaj po okočanju radova, a građani mogu koristiti okolni  put preko Beške.

  – Završena je projektna dokumentacija, ishodovane su sve dozvole i u ponedeljak se započinje sa prvim radovima. Saobraćajnica će biti proširena, a sa desne strane puta, posmatrano od Banstola ka Čortanovima, biće izgrađena pešačko-biciklistička staza – navode nadležni.

  Vrednost projekta iznosi 240 miliona dinara, dodaje se u saopštenju.

  Iako je rekonstrukcija tog, kao i mnogih drugih puteva, neophodna, opštinska vlast zanemaruje potrebe stanovnika Čortanovaca, koji su prošle godine čak i protestovali blokirajući lokalni put, nezadovoljni zbog izostanka rešenja za infrastrukturne probleme u centralnim seoskim ulicama.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije

  Počeo tretman suzbijanja larvi komaraca

  Društvo za dezinfekciju i deratizaciju „Ekosan“ iz Beograda danas obavlja tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji inđijske opštine. […]